Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Sie Wylacza

Cristofer123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, po kilkunastu minutach grania wylacza mi sie minecraft. Wczesniej wszystko dzialalo, a teraz nie wiem co sie stalo, mam mc 1.3.01

Prosze o szybka odpowiedz.

Gram teraz pod nickiem Somlagi :]

Opublikowano

Ja mam idealnie to samo :/. Mi się wydaje że to przez save :/. Weź go skopiuj i zmień nazwe powinno działać.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ja mam idealnie to samo :/. Mi się wydaje że to przez save :/. Weź go skopiuj i zmień nazwe powinno działać.

wlasnie reinstalowalem mc i nie mam zadnych save, po za tym to gram na mp

Opublikowano

ja mam tylko na multi tak :P. Może to wina pirata? Zaktualizuj javę :P

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

ja mam tylko na multi tak :P. Może to wina pirata? Zaktualizuj javę :P

Mozliwe, mam nadzieje ze nie ;d Java zaktualizowana i dalej to samo :(

Jakies inne pomysly?

Ok juz dziala, gra wylaczala mi sie przez plytki z czystego kamienia, jak na nie najechalem to byl crash , wywalilem je i zrobilem force update, i wszystko ladnie smiga :]

Temat do zamkniecia

Opublikowano

ja też to mam... i nie wiem co zrobić. Po 5 min gry robi mi się ekran mc czarny i jest "program przestał działać" ;(

Opublikowano

ja też to mam... i nie wiem co zrobić. Po 5 min gry robi mi się ekran mc czarny i jest "program przestał działać" ;(

Grasz na muli czy sam ?? jak na muli to zaaktualizować mn a jak nie zadziała to spróbuj jave zaaktualizować a jak nie pomoże to reinstalacja mn ci tylko została

14j5cfs.jpg
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Siemka! jestem tu nowy i otóż mam taki problem. Zacznę od nowa. Miałem 1 taki problem że minecraft strasznie mi się ścinał więc na różnych forach pisało zmienić na "fast" i "for" i zmienić widoczność. Dałem na "fast" i "for" dałem coś z 100% na 35% (nie wiem co) i teraz co chyba 30 sekund są małe lagi , ale do rzeczy miałem wersje 1.8 ale teraz mam 1.7 coś czy niszą ponieważ na wersji 1.8 jak włączałem gre i dawałem samodzielną grę to po kliku minutach ( 2 min gry 3 min) gra się wyłączała i pisało " Błąd przy dodawaniu kanału alpha" i nie wiem co to za błąd nawet na tej starszej wersji tak jest a zainstalowaną "jave" mam najnowszą sterowniki najnowsze i nie wiem co mam robić POMOCY PLIS!!!!!!!

//Załóżcie nowe tematy nie odkopujcie starego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...