Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciałbym wam zaprezentować mój save [ no cheats ] na którym gram dosłownie ze 4 godzinki :)

mam tam :

Respimy się w małym budynku gdzie mamy kolejke do naszej bazy .

Wierze widokową .

To jest ukryta treść, proszę

Szklarnie .

Winde , kopalnie .

Fajne itemy .

I co najfajniejsze .. SLIMY :) tak slimy .. Często respią się w mojej kopalni . Niestety wszystko powybijałem i trzeba czekać na resp [ oddalić się coś robić ] lub odrazu po wczytaniu save ( włączcie peacefull , po to że slimy są na peacefull a takto będzie wam się mylić np. z zombiakami .), nic nie ruszajcie ! wcisnąc F3 . Zobaczymy 2 punkty które skaczą w oddali , kopcie tam i będziecie mieli slimy .

Po co wrzucam save ? chodzi mi tu jedynie o slimy , podczas budowy mojej wierzy [ 30 minut ] ide do kopalni a tu atak slimów .

Czasami respią mi się tam nawet 10 sztuk , wystaczy pochodzić trochę po kopalni . Jak mówiłem niestety all wybiłem i albo czekajcie aż się zrespią albo kopcie tam gdzie te 2 punkty są :)

Pozdraiwam Nemesiss , i jak ktoś może to dajcie - . Ponieważ trochę czasu mi to zajęło [ SS'y ,napisanie .. ] Bardzo bym prosił .

Bonus , to co ujrzymy po wczytaniu save i kliknięciu F3 , powiększcie i może ujrzycie takie cyferki koło mojego kursoru

Save :

Skan :

Daj minusa proszę.. POLSKI Świat Minecrafta

ghastz.png10288353844d82242e5ba54.gif

Opublikowano

jak eis naciśnie F3 to widać id wszystkich mobów no nie muszą być akurat slimy a postawiłeś tam glowstone albo słyszałeś takie mlaskanie?

33876.png

32891.gif

33268.png

33886.png

Dajcie "+" jeśli pomogłem :D

mca.pngmca.png

Opublikowano

JAKI FAKE ? CO TY PIERDZIELISZ .. NIe skomentuje tego .. powinien być warn jakiś .

Ty też elo jakis nie ogar , napisalem wlaczyc peacefull wtedy tylko slimy bedzie widac . omg

Edit. Jak bym wiedział że takie za przeproszeniem nie doroby beda sie wypowiadac to bym tego nie robil .. masakra .. Czytac nie umieja nawet .

Opublikowano

nie mogę wytrzymać jak tacy ludzie się wypowiadają i wciskają kit że fejk.. Temat do zamknięcia .

Opublikowano

Powiem tak . Jedyne przy czym sie napracowałeś to wieża widokowa ale i tak mogła by być lepsza. Kolejka nigdzie nie dojedzie bez busterów i ogólnie mapa do kitu. Daje PLUSA

zbieram +