Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crash

iLight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż kiedy mam włączoną postaćna agbocie dostaję ciągłe crashe, czasem jest to nawet kilkanaście dziennie

PS. wszystkie sterowniki mam zainstalowane

Opublikowano

mam dokładnie to samo. Jeszcze wczoraj nie było tak źle (zaledwie kilka crashy) ale dzisiaj dostaję co chwilę, nawet od razu po zalogowaniu.

Opublikowano

moim zdaniem jest to wina loadera poniewaz po kazdym tp do city mnie crashuje, poprostu nie ma szans wrocic na spota;/ a mialem wszystkie wersje dotychczasowe czyli 2.81 2.8.2 2.8.3 i na wszystkich dzieje sie to samo wiec wydaje mi sie ze to nie wina bota tylko loadera;/

widze jest juz 2.8.4 jak ktos by przetestowal prosze powiedzcie czy tez tak crashuje;/

Opublikowano

to wina bota a nie loadera. Odpaliłem grę bez bota tzn. sam loader bez redirect IP (czyli normalnie) i całą noc stalowałem bez dc czy crasha...

Opublikowano

no to jak ktos przetestuje 2.8.4 niech sie pochwali czy crashuje tak samo jak na pozostalyc wersjach. wcale mi sie nie podoba to ze co 4h sie musze logowac^^

Opublikowano

Wywala cię z agbota czy z gry ??

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
  • Dodaj nową pozycję...