Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet B/Przewodowy A Karta Sim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. planuje kupic sobie bezprzewodowy internet do lapka ale.. nie chcę placic dodatkowego abonamentu.

czy intnieje taka mozliwosc ze wezme "bez umowy" modem i włożę tam swoja karte z ktorej aktualnie pisze smsy/dzwonie (aktualnie uzywana) - lub ew. wykonac duplikat karty?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

i co ci z takiego internetu ? do komunikatorów, samego pisania i przeglądnięcia poczyty czy kilku stronek nadaje się i nic więcej

co da duplikat ? zawsze można zarejestrowac tylko jedną karte. i po co ci modem jak masz telefon, telefon jest modemem przecież chyba że masz jakieś badziewie nie ubsługujące umts

za taki internet zabuli więcej niz za abonament w każdej sieć , możesz kupować pakiety różnie proponują ale tak średnio wychodzi na 1 miesiąc 1 Gb danych za ok 20-25 zł

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

chciałem blueconnecta.. no jak nie da sie duplikatu to trudno..

a co do telefonu (ow) to mam samsunga galaxy i delphi - i NIE CHCE uzywac telefonu jako modemu

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

nie wiem w czym to szkodzi, telefon MA modem w sobie wbudowany, niejednokrotnie lepszy niz te na usb

duplikat nie zaszkodzi ale w damym momencie można używać TYLKO jednego urządzenia włączonego do sieci, albo modemu albo telefonu nigdy razem bo to nie możliwe

jak chcesz ściągać czy przeglądać strony to nawet w najtańszym pakiecie transfer zużyjesz moentalnie ( dzień dwa )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Za 5gb transferu miesięcznie w Playu jest 45zł. Nie wiem jak teraz, bo mogą być jakieś promocje/zmienili oferty. Do przeglądania MPC i innych for, używania komunikatora itp. powinno na spokojnie starczyć.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak