Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zależy czy trafisz na uczciwego gracza czy jakiegoś jebanego naciągacza mój kolega bez allegro wymienił woja 65 na sury 65 z kolesiem z warszawy a on mieszka w rybniku

Pomogłem? Daj + Jeżeli nie nie dawaj nic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja kiedyś zrobiłem wymiany w M2 PL ; ) Za woja Mentala 55+ za Woja body 61 : P bez eq ; ) On dal 1 ; ] Ja 2 on akceptował maila ja 2 i Gites ale teraz Postać jej banned ; p bo Miałem na emailu a grałem na innym srv i tam mnie zbanowali do 2029 !! : P i wszystkie konta poszły w Kosz xD:( ale mówi się trudnoo !!

76561198375594763.png

Opublikowano

Siemka . Wystawiasz na allegro aukcje a w treści cos takiego : " Witam na dzisiejszej aukcji zamieniam np. Sure WP 67 ze skillami m9-m10 bez eq za wojownika mentala 70lvl skile m5-m8 + 1kkk yang . Obie postacie sprzedawane są z e-mailami ." Wystawiasz za np. 20zł ale koles nie musi ci tego placic :P . Mam nadzieje , ze pomoglem licze na +

Jeżeli zasłużyłem daj +

Metin2 :

Mental 70lvl Obsydian s3 Jinno

Opublikowano

W grze się nie wymieniaj no chyba,że schowac całe eq do depozytu i zmienisz hasło, on Ci da jego konto i wtedy ty mu podasz pass do depo.

Najbezpieczniejszy to allegro

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...