Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pies Dla Alergika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiego psa kupić?

Myślę nad maltańczykiem, yorka mam ale chcę 2 :D

Cena nie gra roli

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Jedynie york mi przychodzi do głowy bo nie ma sierści.. no ale yorka już masz :rolleyes:

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

chyba kupie maltanczyka :D

76561198014515809.png

Opublikowano

Yorki nie mają sierści? Pierwsze słyszę :O

@Topic

Kiedyś w telewizji oglądałem coś o Obamie i chyba ten jego pies nie ma sierści, która wywołuje reakcje alergiczną. Zobacz sobie w Internecie jak ta rasa się nazywa.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Yorki nie mają sierści? Pierwsze słyszę :O

@Topic

Kiedyś w telewizji oglądałem coś o Obamie i chyba ten jego pies nie ma sierści, która wywołuje reakcje alergiczną. Zobacz sobie w Internecie jak ta rasa się nazywa.

No to poczytaj ;)

To jest ukryta treść, proszę

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

no to się dowiedziałeś że maja włosy

w sumie dowolny pies może być w zależności od nasilenia alergii, mam wielu znajomych którzy mimo alergi zawsze mają pasa i jak mówią to im bardzo czasem pozwala zwalczyć nawet objawy alergi

york, terier jak sie uda wychoduje spokojne psy, jak nie będzie w domu chałas od rana jak wstaną

shih tzu bardzo zalecany dla kogoś jak lubi spokój

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Shit-Tsu

Ciułała (czy jak to tam sie pisze ;p)

ja proponuje kupic bernardyna i obciac go na lyso ^^

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Cziłała to nie dla alergików niestety :(

76561198014515809.png