Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, cześć i czołem. Od razu przejdę do pytania. Mam woja 75 lvl mental. Eq mam bardzo słabe ponieważ zostałem okradziony. Mam na nim tylko nimfe +7, budde +9 ebony +7 i żelaka +8. Reszta to totalna chała.

Powiedzcie mi proszę jak mam nim zarobić. Mam też 27 lvl woja body, tam mam eq już lepsze, jednak strasznie wolno się poruszam i zanim obrócę całe m2 zabije jakiegoś metka to troche minie. Tak więc chciałbym porady jak zarobić tym wojem 75 lvl. Mam na nim na start 3kk (trochę mało jak na teraźniejsze ceny)

Opublikowano

zamów 2x drop i na metki 75/80 ...

Akurat zeby bic te metki nie trzeba miec dobrego eq

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Dobij 30lvl na dropku i łów rybki...

Jeżeli nie chcesz tracić czasu i zależy Ci na szybkim posiadaniu dobrego eq to kup Yangi na allegro i problem z głowy.

cvsk.jpg

Opublikowano

metkow w lesie nie bij bo praktycznie same poty leca

ja polecam chodzic na dt do kowala np z gildia lub z kims kto idzie akurat do dt najpierw ulepszaj jak zbroj to boga od+6 do +8 bron najlepiej nimfy+6do+8 ale narazie to mozesz sie zwyklymi 2rekami na+65 bawic a jak jubiler to ulepszaj branzy z lez od+6 do+8

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Zapomniałem dodać, że możesz także chodzić do Red Lasu. Chodzi tu o to, żeby kupić kilkanaście ksiąg misji ekspert i robić zadania tylko te z red lasu. Z kilkunastu polecą z 2-3 Kamienie Duchowe. Jednak to zależy od szczęścia.

cvsk.jpg

Opublikowano

Jeśli masz dobrze rozwinięte silne ciało to możesz bić metki 70 po odlurowaniu spotu w dt, skoro nie masz broni może się przydać dmg

Opublikowano

ja proponuje ci posiedzieć w mieście i kupować od botów itemy np kk fms małże i inne itemki od graczy i selać drożej .

w tydzień zarobisz na pro eq :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

popros kogos z gildi niech zrobi dt potem kupisz bialych flag i jazda na metka 70 lv; ] w 1 dzien mozna spokojnie 2 duchowe dropnac. za 2 duchowe kupisz parte +8 magneta+9 gdzies tak ;] i tak posiedz z 2 tyg i bedziesz mial pro eq;] na metka 70 podstawa to bron wiec w 1 kolejnosci kup bron ;] def nie przydaje sie ^^ ze wzgledu na przeszywke

76561198017353072.png
Opublikowano

Tym dropkiem co mam 28 lvl nie będę łowił, ponieważ na tym koncie posiadam jeszcze szamana 70 lvl, też bez eq. Spróbuje z tym co mówiliście, zobaczymy może mi się uda. Aha, silne ciało mam tylko m7. Dostałem tego woja na 70 lvl ze skilami m2, wiec i tak jest dobrze. No ale niestety okradli mnie kilka razy i jest taka sytuacja a nie inna. Dzięki wielkie za odpowiedzi, dosyć szybkie. Zaraz zacznę coś kminić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...