Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema map problem z metinem ponieważ jak gram postacią i nacisnę W lub S to gra się zacina robi się jeden ss który się trochę rusza ale jak wcisnę A lub D to nic się nie dzieję mogę też poruszać się kursorem i jeszcze jak odpalę metina i pierwszy raz się loguje na konto to ładuje się całe i wywala du menu serwerów a potem jak wpisze pasy to pisze jesteś połączony z serwerm potem wyskakują moje skile i widzę gdzie jestem ale nie widać postaci potem pokazują się moje postacie i potem się wszystko ładnie dawniej wszystko dobrze działało dzieje się to od kiedy sformatowałem komputer

mam nadzieje ,że coś z tego zrozumiecie ;d

7b765210eff4.jpg
Opublikowano

Ja już z pół roku mam tak że zostawie postac w Zaludnionym miejscu to jak po jakims czasie sie zaloguje wywala mnie i nastepnym razem juz normalnie loguje,u mnie to chyba wina łącza

Opublikowano

Ja już z pół roku mam tak że zostawie postac w Zaludnionym miejscu to jak po jakims czasie sie zaloguje wywala mnie i nastepnym razem juz normalnie loguje,u mnie to chyba wina łącza

Ale ja mam szybki internet

7b765210eff4.jpg
Opublikowano

Po 1 zły dział. Raport

Po 2.

Reinstall metina robiłeś?? Przeinstaluj go.

Nie wiem jaki dział jest odpowiedni a metina już kilka razy reinstalowałem

7b765210eff4.jpg
Opublikowano

To do kamera moda... Też to mam na modzie w tym, że ja nie mam ścinek tylko loguje sie jak by 2 x. Graj na czystym kliencie problemy ustaną.

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

To do kamera moda... Też to mam na modzie w tym, że ja nie mam ścinek tylko loguje sie jak by 2 x. Graj na czystym kliencie problemy ustaną.

ja cały czas gram na czystym kliencie

7b765210eff4.jpg
Opublikowano

Najlepiej złóż od nowa kompa tj. nowe części, a tak na poważnie to nie masz przypadkiem jakiś poważnych wirusów na koncie ? To, że sformatowałeś to nie znaczy, że nie mogą wrócić... Np. miałeś zawirusowanego kompa, włożyłeś pendrive, format, a następnie z powrotem włożyłeś pendrive i wirusy są znowu na kompie ;)

cvsk.jpg

Opublikowano

Najlepiej złóż od nowa kompa tj. nowe części, a tak na poważnie to nie masz przypadkiem jakiś poważnych wirusów na koncie ? To, że sformatowałeś to nie znaczy, że nie mogą wrócić... Np. miałeś zawirusowanego kompa, włożyłeś pendrive, format, a następnie z powrotem włożyłeś pendrive i wirusy są znowu na kompie ;)

nie nie mam wirusów ale spróbuje na innej partycji zainstalować tylko mi się metin pobierze

7b765210eff4.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...