Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Problem]Dostałem Bana Za Uzywanie Niedozwolonego Oprogramowania

jjvfyvrjjhg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio dostalem Bana na metin2PL za używanie niedozwolonego oprogramowania. Otrzymałem taką odpowiedź na moją skargę: ,,Odwołania przysługują tylko i wyłącznie od blokad które dokonany były przez pomyłkę. Analizując ponownie całą procedurę nakładania blokady na Twoje konto oraz materiały w jakich posiadaniu jesteśmy jednoznacznie wynika iż blokada nałożona na koto jest słuszna. Jednocześnie informuję iż nałożenie blokady za manipulację klientem (używanie niedozwolonego oprogramowania) nie ma żadnego związku z tym czy w czasie nakładania blokady Twoje konto było aktywne a oznacza tylko tyle że był to czas kiedy analizowane były zapisy serwerowe.

Na konto została nałożona kara zgodna z Tabelą Kar.

Nie widzę podstawy do zdjęcia blokady konta ani jej skrócenia"

Niemam Pojęcia o co chodzi nic nie używałem mam normalnego metina ze strony i nic nie sciagane WTF??

Czy jest cos co mógłbym zrobić aby moja blokada została zdjęta i abym mógł dalej grać???

Opublikowano

Tak możliwe że niedawno używałeś hacków ale dziś dostałeś bana. Oni potrzebują trochę czasu na sprawdzanie logów :) Raczej nie da się już nic zrobić dla odbanowania konta...

Moje konta Metin2:

Alamut - 100lvl Ninja Dagger ON

Arkanta - 97 lvl Szaman Smok ON

Alamut - 94 lvl Wojownik Mental OFF

Metin2 PL - 59 lvl Wojownik Body OFF

Opublikowano

Jezu masz pecha jak byś nie grał na hackach to byś nie miał BANA proste ....

Pozdrów mame!!!

bombseedslogo.jpg

Opublikowano

ost nie jest kierowany do graczy, którzy logując się do sieci internet mają dynamicznie przyznawany adres IP (np neostrada) tylko do tych, którzy po zalogowaniu się do sieci internet, używają dodatkowego oprogramowania aby przekierować cały ruch ze swojego komputera przez kolejny serwer (zlokalizowany najczęściej w USA) - zmieniający ponownie adres IP (niezależnie od adresu IP przyznawanego przez dostawcę internetowego).

Poza blokadami na same konta nałożonymi przez GF, można spodziewać się: omyłkowego zakwalifikowania konta w grze jako należącego do sieci farmbotów, które korzystają z takiego samego adresu IP (w takiej sytuacji wystarczy się odwołać do supportu aby uzyskać unbana) lub blokadą czasową do wszystkich usług świadczonych przez GF (strona www, forum, inne gry).

to co wyzej z forum metina 2 wiec wylazi ze zmienialiscie IP na rekalmy na SM w aolu wiec bana wychaczycie na 100%.

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

albo za wasz aol na SM to tez manipulacja klientem gry zmeinianiue IP .Pisza o tym dziisja na forum metina 2.

Przecież aol nie ingeruje w klienta gry. Jak się nie znasz to nie pisz

Opublikowano

Sranie w banie ja dzis na s4 tez bana wychaczylem eq full+9 i ze niby tez za niedozwolone oprogramowanie...A gralem czysto i ze niby uzywalem go o 6 rano w poniedzialek!!! To jest smiech na sali...a jak napisalem ze to nie mozliwe ze cos mam to mi odpisal ze to nalozone przez system ;(

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Przecież aol nie ingeruje w klienta gry. Jak się nie znasz to nie pisz

Ty sie znasz ironia buaha Aolu bralo sie zmeinialo IP na amerykanskie bo wiecje rekalm bylo na SM i co dziecko noobsko zatkalo kako.Buy uzywac aola trzeba bylo innym programem zmieniac ip na amerykanskie noobie!!!!

Opublikowano

Musieliście w jakikolwiek sposób zmodyfikować klienta gry, lub może graliście na modzie kamera ? To też może być przyczyną bana ;)

cvsk.jpg

Opublikowano

ja dostalem bana na moj 90 lvl za kamer moda ale odwolalem sie.

napisz im ze poswieciles duzo czasu na wbicie tego lvl i ze wlozyles duzo kasy w ta gra

napisz im tez ze nie musza ci zdjac blokady calkowicie lecz ja np skrocic do miesiaca

napisz im tez ze obiecujesz ze usuniesz wszystko co nielegalne zwiazane z metinem

pozdrawiam

Opublikowano

ja dostalem bana na moj 90 lvl za kamer moda ale odwolalem sie.

napisz im ze poswieciles duzo czasu na wbicie tego lvl i ze wlozyles duzo kasy w ta gra

napisz im tez ze nie musza ci zdjac blokady calkowicie lecz ja np skrocic do miesiaca

napisz im tez ze obiecujesz ze usuniesz wszystko co nielegalne zwiazane z metinem

pozdrawiam

Nie zrobia nie zdejma poniewaz regulamin nie zmeinia a polski GM to se mzoe laske GF zrobic.Ale jestes tepy wojem grac 90 levle i kurwa na ciztach zal mi twego mozgu sorki nie masz go wcale.

Opublikowano

Nie chce mi sie czytać twoje płaczu mogłeś nie hackować a na pocieszenie dam Ci przepis na naleśniki :

• 150 g mąki

• 1 łyżeczka cukru pudru

• 2 jajka

• 240 ml mleka

• szczypta soli

• 3 łyżki roztopionego masła lub oleju

• olej roślinny do smażenia

Czujesz sie lepiej ?

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

@UP

może to śmieszne ale wkońcu znalazłem przepis na naleśniki i ide je zrobić ;0

Do autora

nie masz co się odwoływać nie ma szans a ty od tego 90 woja coś mi się nie chce wierzyć że ci odbanowali 90 woja i że wogóle takiego miałeś

Opublikowano

może miał może nie miał ale to i tak wiadomo że team nie banuje graczy z topki nawet jak by na dmg jechali bo to najlepsi gracze serwera a jest to mniejszosc serwera i tak było jest i będzie a co do autora nie trzeba było grac na hackach jeszcze stara cię nie nauczyła co wolno a co nie??

Pomogłem? Daj + Jeżeli nie nie dawaj nic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cholera jasna zbanowali mnie, a ja tylko zmieniałem ip autohideip czy cos takiego *w tym momencie z płaczem idzie do mamy wyżalić się* Nie no joke ale kurde zbanowali mi konto mogę się do tego odwołacć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...