Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Dyskutujemy Na Temat Nowych Zabezpieczeń Na Pl'U

Joaquin Phoenix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eh no bylo fajnie w 2007/2008r pamietam sokola+9 full 5bonow za 100kk to bylo cos aury po 250k/500k fms'y +9 po 8/10kk to byly piekne czasy albo jak ninja 50lvl solo dt robilem na dmg eh przepiekne czasy

albo jak zaczynal grac w metka po jakis 2miechach znalazlem mh by banjo1 i w dodatku dzialalo na pl ale sie tym jaralem az do koelgi o 23dzwonie on przylazi do mnie zobaczyc jak to dziala eh piekne czasy ja chce starego dobrego metina!!!

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

ja pamiętam jak się jarałem bo mi wkuł żelaka na +7!

szpan na cały serw.

miałem fms śr 15 ! :D

400 Post xDDD

shavarth.jpg
Opublikowano

eeh te czasy Server s4 (Twierdza) a max było ich 8 servów mhhh Cudowne pt po 6 osób na zaprzysiężonych eq +6 i jaka to frajda była wbić 20 lvl ^^ i założyć szeroki <3 a teraz każdy leci na eq +9 i skille 35lvl z Aurami na P ... ehh no ;f Liczę że może powstanie Polski dedyk na podobieństwo SG/US gdzie ku tanie i KD , dużych sum nie ma a fajnie się gra tam ;)

Opublikowano

Pamiętam swojego pierwszego RIBka ( śr. -16 ^^ ). Zarabiałem na ulepszaniu lwich zbroi na +7. Nie miałem problemu z zarabianiem mimo to po jakimś czasie zauważyłem różnicę w dropie. Pamiętam swoje pierwsze dropnięte bodzie, ogonki węża + i swoją pierwszą perłę. Wszystko to było czymś czego się nie zapomni. Teraz? Co drugi shop bodzie po 100kk. B. perła?? Ha. 500kk. Tamte czasy były lepsze. Niestety. My zniszczyliśmy metina, nie Team ( po części tak ). To my grając na SH, FB spowodowaliśmy taki wzrost cenowy. Nie tylko zarzucać winę trzeba graczom jadących na hackach. Nie zapominajmy o "koxików allegro", którzy swoim majątkiem pieniężnym i chęcią bycia lepszym od innych spowodowali iż ludzie postanowili podwyższyć ceny by nie ułatwiać im gry. Jasne, możecie powiedzieć, że ja z pewnością święty nie jestem. To prawda nie jestem.

PLa się nie da naprawić - chyba, że "format". Niestety nie jest to takie proste. Gracze, którzy honorowy wbijali lvl, wyrabiali eq potracili by to wszystko i tym samym GF straciłby masę pieniędzy. Czy kiedyś będzie inaczej ? Czy znowu będziemy z chęcią wchodzić na PLa? Nie wiadomo. Ja w chwili obecnej wchodzę tylko na PLa by poczytać KU. Gram na CreativeMT2 i od piątku na US/KR/SG

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Pamiętam jak było tylko 5 serverów metin2 PL. Wbiłęm wojem 61lvl i miałem 500k. To była ogromna kasa! Zrobienie konia dla małych lvl to był chaos. A teraz? Gram ninja na Astralu, na eQ na mój lvl(65) muszę wydać około 10kkk. A dzieci allegro mają to bez większego wysiłku. Często chodzę po m1 i widzę 30lvl w eQ +9 i ribach śr 30+. Kiedyś śr 10 to było coś. Jak ktoś wbił coś na +9 to cały server go wielbił. Ja nie narzekam na ceny KU teraz, bo dla mnie najdroższe kosztuje max 2kk( jeszcze 4 i G). Ale jedna rzecz jest dobra, teraz o poty nie trzeba się martwić. Nie to co kiedyś, poty tak dawały po d*pie a teraz luzik. Nawet się tego nie odczuwa.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Noo. Pamiętam moje złote czasy 2006/2007 roczek. Monastyr :P Aura 1,2kk, Bodzie 1kk, Małze 300k, Perły nie więcej niż 10kk, fms +9 10kk, smocza +9 z kd +3 15kk. Pamiętam strach przed robieniem zwykłego konia. Teraz to byłby strach o medal (5kk), a kiedyś to medali full ale te 100k to była bajka. Sam łowiłem. Konik bojowy i skille na 18 :P Ale mimo to grało się super. Kamyczki po 15kk, więc jak już 1xG wbiłem to tak zacząłem dropic, że strach. Jak miałem 1 karte małży po otwieraniu rybek to kox chunjo byłem. Sklepik wystawiony. 12kk zarobku. Szpan, że jak wracam z pustyni to mogę się powozić po mieście, bo wszystko mogę kupić. 50kk za smocze +9 dla ninji <3. To była gra. Pierwszy rozwalony boss. Na czym zarabiałem ? Na dropieniu w łatwym lochu ziółek z bossa. Biłem z boja mentalem, halką +7 i odpychałem, lecz nie łamałem się i zmieniałem ch. Ahh gdyby te czasy powróciły. Żeby spota na BO wziąć to 2 pełne PT.

visualcsharp_2.png

Mały test na gimnazjalistę: 

public static void testnagimbusa()
{
	Console.WriteLine("Podaj ulubionego YouTubera: ");
	string youtuber = Console.Read();
	if (youtuber = "gimper")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem");
	}
	else if (youtuber = "rojo")
	{
	}
	else if (youtuber = "isamu")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem z kompleksem małego przyrodzenia");
	}
	else if (youtuber = "nitrozyniak")
	{	
	}
	else
	{	
		Console.WriteLine("Masz więcej, niż 16 lat");
	}
}

Opublikowano

Eh metin upadl

Skonczylem z tym pol roku temu i kazdemu Polecam teraz zyje ahh jak konczylem to 100kk 17zl a teraz 1kkk ehh

2401477507.png\
Opublikowano

Witam. Ten post będzie troche dłuższy od wszystkich innych ;]

Pamiętam rok 2005. Kiedy to co.kr trafił do Europy. Pamiętam jak z kumplami napierdalaliśmy nocki a potem do budy sie wstać nie chciało ;].Na początku gdy wszedłem na clienta powiedziałem coś w stylu "Co to jest?..Jakieś koreańskie gówno..".

Wylączyłem. Nie grałem przez tydzień. Kumpel powiedział że zaczął ogarniać tą grę. No i wtedy powróciłem. Grałem dnie i nocki. Trudno było ale była tak zajebista atmosfera. A jeszcze jak jakiś gościu wyrzucił stalke to podniosłem a tamten coś pisał ;].

Rok 2006. Teraz było ciekawiej :D Zrozumiałem co to eventy :P. Osiągnąłem 38 lvl, a uwierzcie że było bardzo trudno. Potem troche postać zaniedbałem bo sciągałem dużo MP3(pojedynczo). Po jakimś czasie znów wrócilem.

Rok 2007. Usłyszałem pogłoski, że ma wyjść Polska wersja. Pomyślałem - znowu plotki,plotki,plotki. Ale.. Wkońcu wyszedł! Wygląd strony możecie zobaczyc z 2007 r na archive.org.

Było fajnie ;] Poznałem dużo kolegów z którymi dotąd trzymam kontakt. Było zajebiście ;]

Rok 2008. Allegro! Zaczęto sprzedawać yangi. Na początku ucieszyła mnie ta wiadomość. Potem opisze ;] w '08 r. było jeszcze fajnie. Zobaczyłem dziwne nicki np "A937yR3D" powiedziałem - "Jakiś dupny nick..". Lecz przejdżmy dalej ;]

Rok 2009. Cheating. Dowiedziałem się że te "dupne" nicki to są boty. Ceny zostały podniesione w góre. Wkońcu zostałem w mnisiej zbroji + Włóczni -,-. Osiągnałem 63 lvl który sprzedałem na allegro za 75 zł.

Rok 2010. Sprzedałem swoją postać na co.kr która osiągnęła 49 lvl(Nie opisywałem tego.) Wprowadzono pierwszą fazę Hackshield PRO.Myślałem że HS zwalczy boty oraz cheaterów. Myliłem się...

Rok 2011. Luty 2011 - Skończyłem z metinem. Takie zabezpieczenia to sobie w dupe mogą wsadzic ;]

Opisałem tutaj swoje 6 lat przygody z metinem. Skończyłem z nałogiem. Ty też skoncz !

Jeżeli znudził Cię ten post to mnie to nie obchodzi. Opisałem nie tylko przygode ale i rozrost metina. Uwierzcie lub nie 2005 r oraz 2006 był najlepszy. Nikt nie wiedział co to cheating oraz jak to zrobic..

Teraz zabezpieczenia to gówno. Skończyłem z metinem. Powtarzam. Skończ i ty.

a wykurwiaj.

Opublikowano

[quote name=UKI_^^' timestamp='1299699661' post='2178052]

Przez miesiąc wakacji włączałem EM2 i wbiłem 61lvl pamiętam . To była ninja dagger co z chmurki całego spota na DMG w v2 się jechało.

Lipa że nie działa. Buuuu.

Wierzę w dzień żę kiedyś DMG na skille powróci na PL'a haha xD

Oh.. To były czasy.. Może kiedyś powrócą..

;p

Opublikowano

Pamiętam rok 2007. Wbiłem 58 lv i w dt zrobiłem zlotą na +8 a potem bodziem na +9, to była druga złota+9 na s2, wtedy to był wielki szpan.

Pamiętam pewnego dnia chodziłem po m1 patrząc na sklepy mialem okolo 18kk (na temte czasy to bylo duzo) i kupilem sobie fms+9 sr 30% z kd smierci +4 i woja+3 za 10kk.

Ehh to były fajne czasy :D

Opublikowano

Dla mnie,to metin2 PL Mial swoj koniec,kiedy to Wyszly ExpBoty.

Np. ja w swojej postaci,nie wbilem nawet 1 lvl,poniewaz zrobily to za mnie boty.

Co to za gra? Robia za ciebie wszystko programy,a ty sie cieszysz...

Ale te ich zabezpieczenia maja fajne-wystarczy zmienic troche kodu,odnowic .bin i jest nowsza wersja hacka^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...