Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Dyskutujemy Na Temat Nowych Zabezpieczeń Na Pl'U

Joaquin Phoenix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc śmiało dyskutujcie tutaj na ten temat ;)

Tak czy siak tęsknie za czasami wakacji kiedy Em2 było darmowe i można było się tyle dorobić bo te HS'y były słabe.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Jestem w 100% pewien, że zablokowanie wszystkimi sposobami hs, jak i robienie obejść do metina nic nie da więc pod tym względem nie można nic poradzić ;/

Nie pozostaje nic innego tylko stworzyć pro injectora, którego nie wykrywa hashield i grać na spatchowanym metinie.

Może w 1% to mozliwe ale może ktoś się weźmie :D:D:D

Opublikowano

A ja myśle ze to już koniec. Bynajmniej na jakiś czas. A najlepsze jest to ze Chińskie Boty nadal są i z nimi nie walczą ;/. Ja osobiście pożegnałem sie ze Shopem, FB, i paroma innymi choć o dziwo nie wiem jeszcze za co bo Shop był używany na czystym kliencie ;/. Ehh kończę z PL raz na zawsze. Żegnam Eteor S15! Shinsoo

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

Przez miesiąc wakacji włączałem EM2 i wbiłem 61lvl pamiętam . To była ninja dagger co z chmurki całego spota na DMG w v2 się jechało.

Lipa że nie działa. Buuuu.

Wierzę w dzień żę kiedyś DMG na skille powróci na PL'a haha xD

Opublikowano

Nom.. EM2 to potęga była, jest i pozostanie ;d Pamiętam moje początki z metinem rok temu jak pokazałem kolegom EM2 to później po 12h dziennie bot leciał ;d. To widzę, że na razie nie ma co grać na pl, dla mpc pl już nie istnieje :( Teraz miałem przerwę 2 tyg, ale w zaistniałej sytuacji nie ma sensu bota stawić na FB... Szkoda

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

Ja zrobiłem sobie konto i wypróbowywałem moda na PL , potem na Tym samym koncie zacząłem Grać , mam już 41lv nie wiem czy bać się o bana ? Wiem 41lv to nic ale eq pro zrobiłem

Opublikowano

Ja się nie znam na tych wszystkich blokadach hs, obejściach itp. Gram bez hacków, botów itp, więc mi to lotto jakie mają zabezpieczenia. Ważne by nobki dawały się pobawić

Mam głęboko w d***e, czy dasz mi add.png czy delete.png.

Jeżeli Ci naprawdę pomogłem kliknij w grafikę znajdującą się poniżej.

pajacyk1.jpg

Ciebie to nic nie kosztuje, a możesz pomóc głodnym dzieciom!!!

Opublikowano

Szczerze to bardzo latwo obejsc hs.

Zrobilem niewykrywalnego injectora oraz hacka ^^

Jutro go wrzuce na forum bo bede miec duzo czasu.

A co do em2 to nie wiedzialem ze istnieje cos takiego jak darmowe godziny.

Jesli exe nie jest zabezpieczony to na 100% da sie zrobic cracka.

Jak juz powiedzialem pokombinuje z tym jutro. :>

Opublikowano

Easy metin jest darmowy do dzis dla osob ktore wiedza co to '' task manager '' : > Najbardziej mi sie chce smiac z ludzi ktorzy dopiero teraz zrozumieli ze gra na PL-u nie ma sensu : ) Gra na PL miala sens przez pierwszy rok , pozniej to juz allegro i inne gowna.

Opublikowano

@2x UP

Co do tego obejscia hs, injectora i hacka to czekam z niecerpliwościa, a jeśli chodzi o Em2 to nic z tego ;) Większość plików tego pota jest na serverze i są one udostępniane tylko w free time dla każdego i dla tych którzy wykupili licencje. Jedynym sposobem to oszukiwanie servera ale mnożna zacząć to tylko po free time czyli albo expimy od rana albo od popoudnia. ;) Pzdr Jesli by jednak Ci się coś udało stworzyć to szacun.

Opublikowano

Niedługo zacznie się na metinie robić tak jak w grze Warrock czyli up hs jest co 3 dni, po 5 godz od aktualizacji występują już pierwsze hacki. po 2 dniach jest wysyp chackerów że sie grać nie da w 3 dzień aktualizacja hs i od nowa :)

userbar.pngub_21.gif

18573.png35324.png

21571.jpg10608.jpg

22592.jpg32024.gif

Opublikowano

Ja tam się cieszę że hacki nie działają teraz przynajmiej będzie uczciwa i równa gra bo ja gram od południa do wieczora a ktoś na całą noc puści bota i niby taki kozak może kiedyś były dobre na dmg w 1 dzien z 62 lvla 65 wbilem bodym ale teraz jak ma wyjśc nowy serwer to lepiej dla każdego będzie jak hacki nie będą działac metin będzie nareszcie normalniał będzie mniej yang na allegro i może ceny eq spadną

Pomogłem? Daj + Jeżeli nie nie dawaj nic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dopóki "kochani" game masterzy będą się opierniczać i nie będą od razu banować botów, nic się nie zmieni w cenach, bo znajdzie się kilku hakerów, co zaraz po aktualizacji hs zrobią obejścia. Za niedługo będzie, tak jak to powiedział kolega kuccaKox co 3 dni aktualizacja hs ale hacki i boty po 2 godzinach już będą działać. Można olać metina2 na jakiś czas, gameforce straci graczy, straci dochodzy z sm, to może się wezmą do roboty i naprawią.

Pamiętam czasy gdy aura za 1kk to było drogo, ale wtedy dało się grać bez allego, fb itd.

Mam głęboko w d***e, czy dasz mi add.png czy delete.png.

Jeżeli Ci naprawdę pomogłem kliknij w grafikę znajdującą się poniżej.

pajacyk1.jpg

Ciebie to nic nie kosztuje, a możesz pomóc głodnym dzieciom!!!

Opublikowano

2x up

Gdzie ty tu masz uczciwosc bez hakow... 50% noobkow kupuje yang/eq na allegro i sie woza :)

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

Dokładnie, co zrobić jak n3o marnują kasę na yang/is i myślą że są PROKOXCHUNJOCH5WOJE. A kiedyś 2008/2009 grało się miło, zwłaszcza na fenixie :P

Ja również czekam na dzień, kiedy ktoś znajdzie obejścia na DMG/1HK/EM2...

Opublikowano

Ja tam się dziwię, że jeszcze nie znudziło wam się grać w metina.pl.... Teraz metin to dnooo... Najlepsze czasy były w roku 2008 i może 2009. Potem to już hacki, allegro, pro elo koksy neo itd...

Opublikowano

Najlepsze czasy 2008/2009 potem z takiego Metin2.pl zrobiło się gówno. :(

A pamiętam jak kupiłem bodzia za 100k xD

mocaszsygna.png

Moje TuTy:

Bezpieczne łowienie Fb - jak łowić bezpiecznie w Metin2 ! Jedyny taki sposób !

Schodzę na multikonto. Narka XxMocaszuxX xD

Opublikowano

Ja tęsknie za czasami gdy nie było botów, gdy bodzie kupowało się do 500k. Aura 200k :)

Ah te czasy. Niestety do historii Metin2 wstąpiła armia 12 letnich dzieci, którym jechanie na hackach, ksucie i obrażanie daje satysfakcje.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

jak dla mnie to dobrze, mniej hackerów, botów, milsza atmosfera ^^

Jak ma być milsza atmosfera, jak się niczego nie da kupić ?

Dla mnie właśnie te czasy 2008/2009 były ok.

Opublikowano

Jak ma być milsza atmosfera, jak się niczego nie da kupić ?

Dla mnie właśnie te czasy 2008/2009 były ok.

Dokładnie. A pamiętasz jak yangów nikt nie kupował i na wszystko trzeba było zarobić? To były zajebiste czasy. Teraz szkoda gadać :/ Sam pewnie zacznę grę na innym globalu, tam może znajdzie się normalnych graczy.

113331483371297180698.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...