Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem :

O tuż zawsze gdy grałem w Cs'a 1.6 (non-steam) mój ping wynosił od 30-60, grałem i grałem wszystko było git, pewnego dnia wbiłem na ruski server grałem jakieś 5 min,

wszedł admin w tym momencie wyskoczyła mi informacja że zaraz dostane bana, ekran zrobił mi sięcały czerwony ale nie że taka czerwona mazia tylko tak jak byś patrzył na cs'a przez czerwoną folie.

Cały Cs mi się zacioł nie mogłem z niego wyjść musiałem w procesach go zamykać. Po tym całym incydencie gdy uruchamiałem grę nie mogłem nic robić bo cała gra mi się zacinała że myszką nie mogłem najechać na "Find server" chociażby.

Przeinstalowałem grę to wszystko działało normalnie ale za to mój ping na jakim kolwiek serverze czy polskim, ruskim, szwedzkim z 30-60 wzrósł na 900-2200 po prostu nic nie da się zrobić jak bym slajdy oglądał.

Robiłem skan całego komputera z 4 razy żadnego wirusa, defragmentowałem z 5 razy nic, reinstalowałem cs'a z 20 razy z różnych instalek... ciągle to samo jużmam dość tego gówna jak robi speedtesta to wszystko ok tak jak było zawsze.

W innych grach też mam normalny ping, tylko po tym ruskim servie na csie mam takie gówno, jeśli czyjaś dusza łaska niech mi pomoże to naprawić...

internet mam 2mb\s netia

procesor AMD athlon 4x 630 procesor 2,81 ghz

pamięć 4G ramu

Karta graficzna NVIDIA GeForce GT 220

Windows 7 64-bit oryginalny.

Proszę o pomoc!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...