Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam o to taki problem , o tuż miałem kiedyś chety na komputerze do steama i dostałem na steama bana , i teraz żeby nie dostać na nowym steamie z nowym cd keyem bana ,co trzeba zrobić żeby całkowicie usunąć cheta ,usunołem cały folder z chetem i chyba sie on nazywał [chete charange ] i podejrzewam że to była wersja v14 i chyba że jest jeszcze na forum w chetach od ns'ów ponieważ admin przeżucił go z steam . I czy tylko został mi format czy usunięcie plików rejestru , na steamsuppor pisze jak miałeś jakiegoś cheta na komputerze i dostałeś na niego bana to usuń go a jak nie jesteś pewien zrób format !! help za odpowiedzi będzie tyle + ile ma postów (jak ma 100 to nie dam mu 100 plusów tylko 20 ;d)

Opublikowano

Jeżeli go skasowałeś to raczej już go nie masz na komputerze. Jeżeli nie jesteś pewny poszukaj w procesach (możliwe że jest uruchomiony) albo wyszukaj pliki z taką nazwą jak miał cheat.

Sorry że mało ogarnięte zdania ale nie mam zbytnio czasu.

Opublikowano

Dziekuje wam że sie zainteresowaliście się moim tematem , spróbuje zaryzykować ponieważ miałem już 2 steamy jeden zbanowany ;p 2 nie wiem co sie stało zmieniony został e mail i login nie pasuje ... nie wiem dlaczego ale mialem auto logowanie i teraz pokazuje że niema takiego konta ale mniejsza z tym macie odemnie po ile tam plusów wejdzie ;p

Opublikowano

Nigdy nie zostaniesz zbanowany za samo posiadanie cheata na dysku, zostaniesz zbanowany za jego używanie. Tylko wtedy jest taka możliwość.

Temat zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...