Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Nie Dostać Bana Za Kamermod'A

koli1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja polecam z firewall'i program Zone Alarm (Osobiście go używam). Jeśli ktoś nie wie, jak zablokować w nim pliki, to niech napisze w postach, to pomogę.

Ja niewiem jak to zrobic,proszę o pomoc najlepiej zeby bylo nagrane na filmiku mam Zone Alarm free 9.2.105.000

Opublikowano

mam pytanie czy jak zablokuje ta blokada hs i bd gral przez kamer moda to na 100% niedostane bana ?

na kamer modzie bd uzywal sh + nieodpychanie z konia

Opublikowano

Miałem HS'a od Kamera, zrobiłem wszystko co było napisane w tym temacie, odpalałem clienta Bypassem 0.7. Niby wszystko poblokowane. Kamera używałem od jakiegoś tygodnia. Dzisiaj dostałem bana za kamer moda systemowo na miesiąc razem z powiązanym kontem. Radzę nie korzystać z kamera!

EDIT : Zapomniałem dodać, że używałem exp donatora na glidie, Autopickup'a ( nie DH ), no i autologin. Nic po za tym. Nawet autopotera nie używałem.

EDIT2 : Podejrzewam, że winny jest exp donator. Wczoraj robiłem dropera i oddawałem expa glidii własnie nim. następnego dnia ban...

Opublikowano

człowieku, wpisz swojego @ to jak to obczają, a jeszcze jak na tym @ jest jakieś konto z MT2 to jasne, że ustrzeżesz się bana.. :D

wpisujcie albo jakiegoś BYLEJAKIEGO EMAILA albo nie wpisujcie nic :)

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

NIe jestem pewien ale wydaje mi sie ze fire wall COMODO nie blokuje plików. jak sie loguje przez kamermoda i po zalogowaniu widze postacie i po sekundzie metin mi sie wyloncza i pisze hack shield i tam dalej napisane ze wykryl hacka i zamknął metka... Zrobilem wszystko tak jak bylo napisane wiec wydaje mi sie ze to ten COMODO jest winny. Proszę o Pomoc !

w0xOI92.png

• 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja tego nie uzywam a i tak nie mam bana :D

raz mnie zbanowali na miesiąc ale to tylko dlatego że wystawiłem kamyk za 1,5kk w tobole, ktoś zrobił SS i ban;/

• 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

@koli1996

w punkcie 13 nie lepiej by było moim sposobem zablokować te pliki ;]

klikasz prawym przyciskiem myszy na plik który chcecie aby nie łączył się z netem i wybierasz----->właściwości----->zakładka"Zabezpieczenia"----->i teraz pojawiają się nazwy grup w moim przypadku jest ich 4----->klikamy na grupę i edytuj----->pojawi nam się nowe okienko i na dole są okienka do zaznaczania----->zaznaczamy okienka w rubryce odmów i robisz tak samo z innymi nazwami grup bądź użytkownikami

Podałem przykład do Windows 7 w innych systemach też tak można tylko może inaczej trochę się to nazywać

Zbieram +

1325845644-U48159.gif
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajne sposoby ale za uwarzyłem że kamermod robi to teraz sam (chciałem to teraz zrobić po przeczytaniu tego tematu ale już to było zrobione) a bez robienia punktu 13 jaka jest szansa że zostanę zbanowany.

A i czy nie można zablokować od razu całego shielda

Opublikowano

Polecam Kamer Moda na Privy By VolNeGo to normalny kamer mod tylko dodałem Anty Ban Hack i pare uleprzeń tu masz link do mojego tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/450068-innedownloadn00owy-mod-do-metin2-serdecznie-polecam/

Nie Bądz zyd daj +

Jestem Kox I Zbieram --------- -- - -- - - -

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja właśnie za to dostałem bana nie za fish bot tylko za kamer moda ( za system) jest to wykrywalne i wtedy odwiedza cię gm potem dostajesz bana na 30 dni następny ban to kasacja konta lub zawieszenie na zawsze.

• 7 miesięcy temu...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...