Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blackd Proxy

Avoid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z Blackd Proxy chodzi o manarune tzn gram w OTS DB i ladnie bot smiga ale nie wiem jak zmienic zeby np przy 1000many uzywal mi Senzu(takie cos jak mana potion) w zmianie id nic mi to nie daje ciagle pisze "can't find potions, open new bp of potions!" a BP mam otwarte z senzu rowniez pisze to "Warning: Unable to recharge MANA with the selected method!" Prosze o pomoc moze jakies objasnienie albo niech ktos zrobi mi skrypta z tym itemem jego id to "18:41 You see tile ID 0F 0E with info + pickupable=TRUE + stackeable=TRUE + haveExtraByte=TRUE + isFood=TRUE" Prosze o kontakt na gg lub tu 7822437 Prosze HELP

Opublikowano

Zmieniłeś ID w confingu?

Tak ma wyglądać:

tileID_mana_potion=0F 0E

Wchodzisz w zakładkę HP/MANA i ustawiasz żeby przy X% many uzywał Mana Potion

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Tak a i np jak biore auto eat to wlasnie to senzu bot je, zapisane jest jako food w silniki moze np ktos zrobic skrypta?? albo cos innego bo chyba ni9e da sie fooda wstawic do potionow.

Opublikowano

Spróbuj conda:

thing 1: $mymana$

operator: #number>#

thing 2: XX (ilość many przy których ma używać senzU)

Action: exiva > XXX

używasz na sobie senzu i sprawdzasz kopiujesz tego hexa i wklejasz tam gdzie XXX

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Bym byl bardzo wdzieczny jak bys powiedzial dokladniej ja tak nie ogarniam tych condow hexoy tak napisz co gdzie jak oki? Napisz na gg plx 7822437 bedzie lepiej i szybciej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...