Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam wojownika/body 61 LvL Skille są lipne m1 weszły na 17 kon 11 bojowiec ani jeden ząb nie oddany u biologa eq żelek +9 fms +9 sr 34 kd +4 do expa bez zbrojki buty/naszyjnik 1.5k pz ebo/srebna +9 i 350kk i na sprzedasz zbroje dla sury +9 z kd +3 na 42lvl ku dla wojownika jest bardzo drogie mam tez do wyboru sure 37lvl WP ostrze m3 na 17 skille weszły zbroja na 42lvl +9 kd +3 bez boja 9 fms +9 sr 34 kd +4 do expa bez zbrojki buty/naszyjnik 1.5k pz ebo/srebna +9 i 350kk i na żelek +9 to samo co u wojownika eq. na surze jest tansze ku i wp sie bardzo dobrze expi, mam tez jeszcze ninje daggera 37lvl bojowiec zasadzka m4 i jakis tam jeszcze skill m1 bez eq, która postacia byscie grali na moim miejscu? naprawic skille w bodym i grac nim dalej? czy wybrac inna postac. te 3 postacie sa na 1 koncie bo mam 50 przepustek do v2 i szkoda je stracic i dlatego wymienic bodego za inna profe nie moge .

Opublikowano

Graj surą wp , tak jak powiedziałeś miło sie expi itd .. a skile wbijesz szybciej niz u bodiego ;) Pozatym wojownik to monotonna postać

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Sura WP czemu ?

Tracić czas na skille i robienie biologa na woju to tak jak byś wbił prawie 61 sura a nawet więcej jak ktoś jest doświadczony . Ninja odpada bo to kolejna postać jak mental monotonny exp czyli rulowanie a że by bić samemu np spot na bo trzeba mieć naprawdę dobre eq

Wniosek Wybierz WP

Opublikowano

Polecam ninje dagger lub sure wp.

Ninja Dagger -> nawet tania a dobra postać.

Sura Wp -> Ma ostrze i zbrojke co daje atak i obrona co nam daje mily i szybki exp:)

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

Surka bez 2 zdań. Jak dobijesz strach do G przynajmniej to bd b. z górki. Z wojem za dużo męczenia, po za tym byś musiał te ząbki kupować/dropić, a tak na surce podczas expa bd ci lecieć.

Opublikowano

Graj WP- tańsze eq, łatwiej o ku i ogólnie lepiej się nią expi niż bodym.. w PvP też nie odstaje

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

To może tak:

Sura WP - postać dobra do pvp, pvm, nieco gorsza jeśli chodzi o bossy. Wymiata na metki ( chodzi plota iż ma lepszy drop niż inne postacie i to bardzo często się udaje udowodnić ), ma dobre skille. Potrafi sama na siebie zarobić więc postać bardzo fajna.

Sura BM - eh. postać ciężka do wyrobienia. Na metki nie zabardzo. bossy też nie. Krótko mówiąc ciężko się zarabia. Exp jest bardzo trudny. Dobra strona to pro do pvp.

Szaman Smok - jedna z moich ulubionych postaci. Robisz skowyt na m dobijasz jakoś 25 ze skowytem i idziesz na BO buffować do 40 następnie v2 :) i jakoś se radzisz.

Ninja Dagger - postać którą gram. Jestem z niej zadowolony :) Bez problemu expie. Wymiatam w pvp. KU w porównaniu z KU bodego to tanizna.

Ninja archer - o tej postaci mam najmniejsze pojęcie. Więc przybliżę Ci historię kumpla. Do 48 expił się moim wojem. Następnie kupił yangi na allegro i kupił se jakieś eq. Jechał na marmurach w v2 i dobił 65 :) Tyle. Czyta KU. Skille prawie G. Dobry w pvp. Exp na marmurach.

113331483371297180698.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...