Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Dmg By Drmagk2

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak klikam gioca to mi wyskiakuje error :Nieprawidłowa wersja pliku 'pack/PC.epk'. Proszę zaktualizowac klienta przy pmocy patcher. klikam w patcher pachuje sie i nic

Opublikowano

Ja mam jeden problem z tym jak wpakuje pliki do Metin2 PL!!!<<< nie priv itd. wszystko ladnie dziala tylko kiedy sie zaloguje to postaci nie widac a jak klikne enter.... i postac mi sie zaladuje to tylko born widac nie widac postaci i ruszac, bic nie mozna wcale... Wszystko zrobilem co na instrukcji... moze cos zrobilem zle nie wiem moze ktos mi pomuc?

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Znacie jakieś serwery na których to działa? Próbowałem na OrientalMT2, Pandora, Yitian i nic. Z góry dzięki, daje plusy i minusy.

/Edit

Pomyłka, działa wszystko prócz DMG hacku. Więc kieruje prośbę na serwery na których zadziała.

Opublikowano

Witam. Otuż wszystko ładnie śmiga tylko nie wiem czy bije DMG z skilla!!! otuż wyskakuje mi ze bije 1k , a powinien bić więcej czy to tylko taki "debug"

Gram na pandoramt2

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli chodzi o to że nie ma postaci to jak pobraliscie od kantosa index to pliki pc i pc2 z starrej nazwy zmienic na misiekantos253 wyglada to tak misiekantos253_pc

kozakreggae.jpg

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...