Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam 1 Hit Killa Do Eterni>!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

napisz do mnie na gg 5074809 ;) mam cos na prywatnego cf ! ale nie mam w nim 1hit killa tylko w nim jest wh aimbot tylko troche cieki ale da sie grac ;P glitch hack i da sie szczelac przez ściany jak chcesz pisz na gg pozdro ( niewiele osob ma go moj znajomy robie haka ) i

i tak miedzy tym forum moj znajmoy próbuje włamac sie na serwer prywatnego ze tak powiem juz jest na dobrej drodzze moze za jakis kilka misciecy ( oby tygodni ) powstanie Polski Prywatny CrossFire

Opublikowano

KURWA OPANUJCIE SIE WIEM ZE TO FORUM A HACKACH!

ALE KURWA TAKI CZLOWIEK JAK JA SIE STARA I mam KD 2.0 NA SWIATOWYM

WIEC KUTWA NIE ZASMIECAJCIE BO CO 2 OSOBA Z AIM LATA I 1 HIT KILLEM!

ZAMKNAC TEMAT NIE NAWIDZE HACK>EROW

9625174_4_25.png

Uczeń
Opublikowano

skoro wiesz że to forum o hackach to na ch** się udzielasz... graj sobie fair i nie hackuj a jak chcesz porozmawiac z kims to zapisz sie do psychoterapeuty napewno wysłucha jak to nienawidzisz hackerów.. :)

Opublikowano

Ale żeby na privie hackować? WH może mieć, ale nie 1shotkill. Bo to jest wnerwiające. Zresztą... Podobno nie długo Eternia ma być Globalem Europejskim, więc ulepszą bazę antyhackerską. Heckerzy nie będą tworzyli hacków na Eternie tylko na Z8 :) Trzeba czekać na aktualizację antycheta ;]

Pozdrawiam SupaFly

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

A czy ja dla nich pracuje? Co mamy ze sobą wspólnego. Poducz sie angielskiego (a nie translator <_<), poczytaj niektóre angielskie fora i bierz sie do roboty, a nie pier**lisz głupoty. Co do globala.. Ciężko bedzie oszukać x-trapa. ;)

mpc.png