Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tajemkniczy Tlumik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

na tym oto screenie http://img849.imageshack.us/i/screenz.jpg/ koles z ak ma taki oto tlumik, wiem ze jest automatycznie w mp7 mod i pp19 mod ale w shopie nie moge go znalezc, to napewno nie jest ak74 mod bo jak kolesi zabijal to by ak w gornym lewym rogu pokazywal by je z tlumikiem i scopem a jak kolesi killal to bylo zwykle ak

wiec wtf? skad to wziac, czy to jest jakis mod?

@DOWN sorka juz poprawilem bledy

Edytowane przez Piecikq
Opublikowano

na tym oto screenie http://img849.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img849/8798/screenz.jpg&via=mupload koles z ak ma taki oto tlumik, wiem ze jest automatycznie w mp7 mod i pp19 mod ale w shopie nie moge go znalezc, to napewno nie jest ak74 mod bo jak kolesi zabijal to by ak w gornym lewym rogu pokazywal by je z tlumikiem i scopem a jak kolesi killal to bylo zwykle ak

wiec wtf? skad to wziac, czy to jest jakis mod?

Tajemkniczy

?

Troszeczkę nie rozumiem :/

Screeny nie działają

9368_gold.png

Opublikowano

Kup broń tj: AK-74, UMP i kup do nich modyfikacje 1 dostępnego tłumika takiego całego czarnego, który dostępny jest od 1 lvlu. Ten tłumik tak wygląda tylko w wybranych broniach, np. tych które ci podałem.

http://img221.imageshack.us/img221/6608/s1suppressor.jpg - Właśnie to ten tłumik jak w linku.

HWDP- Honor W Duszy Polaka

8zgw03.jpg

Moje szczęście w nieszczęściu :( Jestem w spiders a zdjęcie jest zrobione z 2 konta z rangą T.

Opublikowano

To nie jest żaden mod..

Ten tłumik tylko nie wygląda tak jak na obrazku w shopie..

To jest ten co Paweł go zamieścił, ale zupełnie inaczej działa niż bronie z nim wbudowane..

Opublikowano

czyli on jest lepszy niz gdy wyglada jak na obrazku?

Wydaje mi się, że ten tłumik się niczym nie różni.

HWDP- Honor W Duszy Polaka

8zgw03.jpg

Moje szczęście w nieszczęściu :( Jestem w spiders a zdjęcie jest zrobione z 2 konta z rangą T.

Opublikowano

To co widzisz na obrazku w shoopie to jest tylko ogólnie przyjęty symbol który nie wygląda dokładnie tak samo w grze.

Jak go kupisz i zamontujesz to kumpel zrobi ci sweet screena i zobaczysz.

I odp na drugie pytanie:

Twoich modów nie widzą inni gracze , jeżeli np masz minigun zamiast noża u siebie ( podmieniona teksturka ) tzw Super Knife , to i tak inni widzą jakbyś niósł w ręce oryginalny nożyk.

Odpowiedź udzielona można chyba zamknąć. ^^

OldLFsro.png

Może i wszystko robię chaotycznie, ale to mój styl życia. Sygnaturka własnej produkcji

^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...