Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam woja Body 42lvl niestety wiadomo. Pierwsze spotkanie z metin2 bez zadnych poradnikow wiec tak.

Mam postac Ninja Dagger już wiadomo. Kasy nie mam za wiele ale mam zamiar zamowic 1kkk z allegro wiec kasa na rozwiniecie postaci bedzie.

Warto? Jakie są + i - ninji dagger

Co bardziej warto: Ninja Dagger czy Sura WP chodzi zeby byl dobry do PvE i PvP taki uniwersalny co lepsze? (bardziej do pve)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja bym wziol ninje dager ;p wszyscy mowia ze sura wp taka pro do expa ale wg mnie to ani to do expa ani do pvp (fakt wbilem tylko nim 36 lev) ale to bardzo nudna postac i nie dosc ze nie bije z miecza tyle co body to ma mniej defa niz mental. Skile ofensywne tez nie ma za dobrych bo jadac buildem ze pierwsze 2 skile to ostrze i zbroja to dopiero na 50+ lev bedziemy miec jakis skil do bicia na m;p Teraz o ninji dagger;p wg mnie to fajna profesja nie ma takiej nudy (wbilem 48 lev i ban za haki;p) skile mamy praktycznie wszystkie do bicia wiec do pvp sie nada ;p jesli chodzi o exp to jak zamiezasz kupic 1kkk to sobie bez problemu kupisz sztylety +9 zbrojke itp wiec bedzie ok. A jak ci sie znudzi expic solo mozesz lurac innym badz na marmurkach ( masz rozne poradniki) ksiegi ma w miare tanie

u1lc.png
Opublikowano

No wlasnie ksiegi są tanie tylko przydal by sie takie cos co zwieksza atak na jakis czas lub obrone jak silne albo aura a tu same skille do bicia i szybkiego ataku

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli exp to zdecydowanie WP łatwo idzie exp na 50 + a do tego lvl też nie trudno w pvp już gorzej ale z dość dobrym eq każda postać jest w tym dobra . Ninja w pvp bardziej pod exp to już bardziej doświadczeni gracze lub jeżeli lubisz monotonne lurowanie to ninja weź

Wniosek

Wp dobry w exp w pvp też ujdzie

Ninja słaby jak dla mnie w expie na małym lvl (- 70) w pvp troche lepszy

@Ps.

Weź wp

Opublikowano

Do PvM i pvP zdecydowanie sura wp.

Zajebisty na 75lvl w PvP a na mniejszym lvl'u exp idzie miodzio.

50% mentala, 50 bodego. + jest tańszą postacią.

do 30lvl'a nic nie kupuj za te 1kkk dopiero potem kup fms'a +9 i zbroje na 34 + helm na 21+9 i ebony +8/9

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Czy wy myslicie ze on wbije taki lev??? Latwo powiedziec trudno zrobic. Rob daggera ;p nawet jesli taki slaby do expa to sciagasz dmg haka i z chmurki bijesz duzooo;p wg mnie to max wbijesz ta postacia na 3 skile na m wiec nie warto robic wp;p

u1lc.png
Opublikowano

haha ty 2up gowno wiesz bo dmg hack juz dawno nie dziala a sie udzielasz laputito...

@ polecam ninje dager. kup jelona sr 20+ kd +3 marmury poli do tego troche hp poli chociaz na m1 i w okolo tydzien wbijesz 61lvl jak bedziesz nOuLaifiU ;p . ;] to tyle odemnie .

Chyba zee.. masz zamiar grac do 80lvl to sura wp.. w v2 ladnie ogarnia z ostrzem m7/8 do tego spore eq . ; ) wystarczy dobry fms pare hp i defa. do tego masz ostrze . ; - )

jednak na twoim miejscu i tak bym wybral tego obsranego ninje ;p mozesz zawsze kupic za to 200-300kk eq +9 takieg do 10lvl zrobic dropa na imha mozna ladnie zarobic;) a tym ninja lurowac na bo do 33-34 lvl ; - )

jak cos jeszcze chcesz to mow ;)

a co do bransy to narazie moze byc jakas 1k pz pozniej srebrna skolujesz ;_ )

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

no wiesz, aktualnie to grac fajnie moze archerem:D wiesz dagger jest fajna postacia w PVP. jest bardzo duzo mówiono ze expi sie glownie w poli ale napisz mi jakie masz eq lv skille to ci powiem;] napisz nawet na PW. jak masz jeszcze szanse, i chcesz sprawdz archera;] wiem ze to postac do expa dosc trudna, ale majac boja, expi sie nim gorzej niz daggerem, ale ja wybralem sobie daggera mam 83lv fakt exp tylko na poli ale za to z buffkiem;'] przy tych botach zarabiasz sam tylko na v2. ale moja rada jest taka zrob archera daggera obojetnie, dobij 42 na lurowaniu, badz expiac samemu to meka, zrob eq +9 ebo branza itp. nakup pelno ku POLi bo nie ma co marnowac marmurkow, majac duzo hp fajnie rozwiniete Poli PRO jelonka, buff buffem duzo zabawy najlepiej kogos wziasc albo walic samemu;] powiem Ci że ja zrobilem jak wyzej napisalem, expilem w v2 od pierwszej komnaty do ostatniej i wyszlem z v2 pod koniec 75lv zmienilem nie co eq i spota;] no i potki eq w DT ale tak to wiesz mowia ze ninja slaby w expie, nic nie prawda, jna jakims serwie jest ninja 1 jako 99lv;]

najlepsze jest to ze nie interesuje cie nic po za HP;] jak bys czegos nie wedzial o ninji pisz chetnie pomoge;]

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Ja polecam daggera. Na duzym lv kox w pvp, skoro chcesz kupic yangi na allegro to z expem tez nie bedzie problemu. Kupisz sobie marmury i do v2. Ku tez sa tanie

;)

Opublikowano

Ninja Dagger - moja ulubiona postać.

Gram nią na Plu :) Dorobiłem się ładnego eq dzięki allegro, dropowi.

Radzę daggera dlatego iż miło się expi, od 61 wymiata w pvp. Za te yangi kup sobie jakieś takie eq by dało się expić.

Nie żałuj kasy na KU. Sam zaraz założę temat bo mam sporo kasy jednak nie mogę się zdecydować ^^

113331483371297180698.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...