Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2009longju

ImTheOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak ktoś nie może sobie poradzić sam z tymi obrazkami to jest dziecko NEO i ma IQ poniżej 50. mój 11-letni brat sobie z tym poradził!

ludzie litości!!

שום דבר לא נכון.הכל מותר.

!!House MD Rządzi!!

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zamknij morde no lifie jak rysuje te znaki to mi nie pokazuje sie to co na kodzie weryfikacyjnym tylko cos takiego "????????????????"

zrobi mi ktos konto??

tylko nie ten syfiarz co mi tu steka na gorze i sie wywyzsza

Opublikowano

pr0? "adminów"? ...n/c...nie dla ciebie forum jak umiesz tylko wyzywać...a co do Tibii to nie dzięki. Wolę Metina...

Z wyzwiskami to do kolegów (oczywiście jeśli masz i jeśli ci pozwalają)

Opublikowano

przy kolegach ma zajętą buzie, znaczy pewnie tylko On nazywa ich kolegami, ale apeluję, nie zniżajmy się już do jego poziomu ; ))

pisać na PW komu nie działa, wujek One otwiera drzwi otwarte dla newbiów d/s chińskich krzaczków!: )

BTW On odpisze za 2 dni ;d

Opublikowano
zamknij morde no lifie jak rysuje te znaki to mi nie pokazuje sie to co na kodzie weryfikacyjnym tylko cos takiego "????????????????"

zrobi mi ktos konto??

tylko nie ten syfiarz co mi tu steka na gorze i sie wywyzsza

to sobie geniuszu zainstaluj pakiet językowy. trzeba troche myśleć. no chyba że masz 10 lat

!!House MD Rządzi!!

Opublikowano

Przepraszam bardzo

Czy mógł by mi ktoś zrobić konto wiem że moge sam je zrobić ale ponad godzinnej walce z tymi znaczkami mam dość

Bardzo bym prosił by kto kolwiek mi zrobił tam konto był bym dozgonnie wdzięczny

jesl iby ktoś by człowiekiem o dobrym sercu i by zdecydował sie mi je zrobić to id i haslo nie grają dla mnie roli byle bym mógł sobie tam pograć

Jak coś to pw

z góry dziekuje bardzo i pozdrawiam

Nie zyje na + nie zyje również na -

Tego typu rzeczy są mi zbedne

Nie pisze duzo postów gdyż też mi są zbędne

Czytam bo lubie nie pisze bo nie ma potrzeby[

Opublikowano

Argetlam16 wez idz graj w tibie przyles na forum i myslisz ze boski jestes bo dostales kompa jak miales 4 lat i grales w tibie caly czas i sie dziwiles czego z rabbita nie wypada eq i nie leci exp

narutocenter3.jpgZbiram + daj jednego
Opublikowano

yyy mógłbyś przetłumaczyć na polski? no wiesz... niepowinno być "jak miałeś 4 lat", tylko "jak miałeś 4 lata" i takie tam. a tego wątku po "ze boski jestes bo dostales kompa jak miales 4 lat" to wogóle nie zrozumiałem.

!!House MD Rządzi!!

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem. Miałem konto na lonju2009, nie wchodziłem na nie jakiś czas. Kilka dni temu je odbanowałem(pomyślnie), jednak dalej nie mogę na nie wejść. Czy można się jeszcze zarejestrować? Ktoś zna odopowiedź na to chińskie pytanie(słyszałem, że się zmieniło)?

Opublikowano

Siemka mam pare pytań:

1.Po co link do clienta Longju2009 skoro niżej pisze ,że sciągamy Metin 2 PL

2.Czy kiedy zainstaluje spolszczenie gra będzie cała po polsku??

3.Nie wiem co wpisać w pole "Napisałem nad screenem"

Z góry Dzięki

Pomogłem daj 5 :) MAM NA SELL KONTA NA KINGMT2 ZA KONTA NA PL

Opublikowano

1. Metin po chińsku (client 2009longju) Metin po Polsku (spolszczenie + niespatchowany PL metin)

2. Tak, ale oprócz misji

3. idiot =.=

Opublikowano

"Będzie potrzebne nam to : ????"

Mam to wkleić ??

I Jeszcze mam problem z tymi obrazkami bo gdy narysuje 1 to z boku w tych okienkach pisze np.tóng,han,

cang...I tak 2 strony ^^ Który mam wybrać??

CZY OBECNIE DZIAŁA JAKIŚ PRIVATE SERVER Z FAJNYM EXPEM ??????

Pomogłem daj 5 :) MAM NA SELL KONTA NA KINGMT2 ZA KONTA NA PL

Opublikowano

A ja mam problem coś takiego mi wyskakuje 你丫是老外吧,#@#$!#@!$%^,压南闷,NO INTERNATIONAL SERVER ,NO PLAY

Opublikowano

Jaka Lipa ;/

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...