Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][24/7][Dedyk] Serwer Minecraft 1.3.1 "Olimp"

Hexx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpisz /register ***** a potem Kliknij przycisk F poczekaj 15 minut a potem /login *****

Jeśli zdobęde 1000000+ów to stawiam bigos + piwo wszystkim polakom :P.

Opublikowano

Nie ma whitelisty, powtarzam, WHITELISTA jest tylko wtedy kiedy ja coś robię na serwerze i nie chcę aby mi ktoś przeszkadzał.

btw. serwer już działa.

Nie wolno mieć linków odnoszacych sie do serwera w sygnie

Opublikowano

Ej ej przyjacielu nie zachowój się jak dziecko, jeśli nie masz zamiaru podsunąć kreatywnej krytyki to się nie udzielaj.

Nie grałeś na serwerze to po pierwsze a po 2 serwer jest teraz w zamierzonym stanie stagnacji ponieważ szykujemy coś nowego o wiele lepszego, jednak nie olewamy naszych użytkowników i pozostawiliśmy dla nich serwer włączony oraz bez owijania w sreberko na czacie pojawia się informacja o nadciągających zmianach.

Pozdrawiam, i obiecuję niedługo zamieścić więcej informacji oraz naszą oficjalną stronę oraz forum.

Pozdrawiam,

hexu

Opublikowano

Witam,

garstka wiadomości, przede wszystkim ten filmik dla każdego chcącego wkrótce zagrać na naszym serwerze:

Planowany start serwera to poniedziałek-wtorek (28-29.03.11).

Wszystkie informacje itp. znajdziecie na naszej stronie www.WorldCraft.pl

Pozdrawiam.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

tylko razem zbudujemy super miasto

tak kolejny serw ip na chamachi i do minecraft to :5.195.96.85 hasło:123 regulaminu nie ma ale nie niszczymy i nie podpalamy i nie chce szłyszeć że ktoś zostawił latające drzewo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...