Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][24/7][Dedyk] Serwer Minecraft 1.3.1 "Olimp"

Hexx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer "Olimp" przeżył swoje, obecnie jeszcze działa ale tylko do swobodnej zabawy klockami w oczekiwaniu na start nowego.

Niebawem powstanie nasz nowy serwer, wtedy też założę mu tutaj nowy temat. Dzisiaj jedynie edytuję ten aby wprowadzić Was w to, co robimy.

Wszystkie najważniejsze informacje znajdziecie na stronie niebawem ruszającego serwera:

www.WorldCraft.pl

POZDRAWIAM.

Nie wolno mieć linków odnoszacych sie do serwera w sygnie

Opublikowano

Serwer super 0 lagów, admin pomocny, mili gracze, kultura. Zapraszam!

FisqQ

ps. serwer jest wykupiony na miesiąc czy dłużej?

Opublikowano

Mam dziwne pytanie. Wchodzę na mój nick : MrTriveras lub ThisDeatH a piszę że już jestem zalogowany i muszę wpisać swoje hasło

demonek.png
Opublikowano

ThisDeatH nie wiem dokładnie co masz na mysli ale:

- Po wejściu na serwer należy się zarejestrować poprzez wpisanie /register twojehasło przy każdym następnym logowaniu należy wpisywać /login twojehasło.

Opublikowano

Ilość slotów zwiększona do 25

Opublikowano
- Aby zagrać nie jest wymagany wpis na whitelist, z czasem najaktywniejsi gracze zostaną wpisani na whitelist aż do wypełnienia serwera.

Opublikowano

Dodaj Qbatura

Nie no ile można, dopiero co pisałem, że nie trzeba dodawac ludzi, mozecie wejść bez dodawania.

Opublikowano

Nie przyjmujemy moderatorów chyba, że jesteś skłonny wyłożyć wkład pieniężny nie niższy niż 50zł miesięcznie.

Opublikowano

ThisDeatH nie mam pojęcia ale to 100% wina po Twojej stronie, ściągnij innego klienta.

Opublikowano

Siemka, gram na tym servie pierwszy raz i mam pytanie, wpisuje /register <mojehasło> lecz nic nie wyskakuję, wpisuję drugi raz, nie wyskakuje tak samo jak z login. Wiecie co zrobić ? Proszę o odpowiedź ;]]

Opublikowano

Bez przesady ludzie spamujecie 30x na minute daj CUBA... chyba wam hotel wybuduje...

Opublikowano

Nie polecam serwera, grałem na nim troche miałem zablokowaną skrzynke a itak zostałem okradziony, sami oszusci i hackerzy tu grają, jeszcze raz NIE POLECAM!

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Nie kłam przyjacielu, serwer jest pełny całymi dniami i nikt nie ma takich problemów jak Ty. Jeśli dobrze zabezpieczysz skrzynkę to nikt Ci jej nie okradnie ale to wymaga znajomości podstaw lwc a co do społeczności nie znam wszystkich ale kojarzę sporo stałych bywalców i nawet w ich naturze nie leży oszukiwanie a co dopiero okradanie kogoś kto gościł na serwerze zaledwie godzinkę.

Opublikowano

TS działa, WHITELISTA jest włączona ponieważ tylko admini są na serwerze w celu pewnych ustaleń. Jak skończymy to serwer będzie normalnie, wstęp wolny bez whitelisty. Za niedogodności przepraszamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...