Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dedyki Pl

Bennq123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No kurwa ja wam dedyka daje, a wy go hackujecie!!!!!!!!!!!!

Teraz muszę system przegrywać, bo ktoś bawił się w hackera.... OMG Uszanujcie czyjąś prace durne dzieciaki!!!

xD

262xro2.jpg

xD

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Pan Maciek
Opublikowano

MPCForum to mieszanka ludzi, ktorych pasja jest oszukiwanie :)

Opublikowano

Działam na tym dedyku o ip: 83.110.197.210

Mam tego NF 4.0 oraz VC Redist ale biobot nie działa :( Nie pokazuje się mapa i nic nie zbiera jeszcze spróbuję z tym stawianiem serwa.

Opublikowano

@metin111 Tak to prawdziwe gg

Ten dedyk jest już naprawiony możecie wbijać jak chcecie.

Na tym dedyku 87.103.237.2 już nie robię kont, ponieważ zaczyna się powoli mulić.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

@metin111 Tak to prawdziwe gg

Ten dedyk jest już naprawiony możecie wbijać jak chcecie.

Na tym dedyku 87.103.237.2 już nie robię kont, ponieważ zaczyna się powoli mulić.

@jebane neo, czyli ty

Kurwa, nie rozumiesz że chuje neo ciągle na jakiegoś dedyka włażą i crashują bo kurwy nie wiedzą jak się z nim obchodzić, sam straciłem dedyka ZAKUPIONEGO przez siebie, przez CHUJÓW takich jak wy.

Dziękuję, i jeszcze jedno

WYPIERDALAJ CHUJU Z TEGO TEMATU PIZDO.

@benq

Wykasuj wszystkie IP które udostępniłeś, passy również.

Tyle ode mnie pizdy jebane.

za duża sygnatura

Opublikowano

OMG. Jakieś dzieciak wchodzi na wszystkie serwy i usuwa konta :/. Wczoraj jak wbiłem to już chciał hasło zmienić :/. Macie jakieś serwer na którym od razu puszczę bota ?? Niestety sam nie mogę hackować bo programy mi się nie chcą nawet włączyć. Albo jakieś stare wasze konto a którym działa jakikolwiek oprócz Ibot 'a i Kbot 'a ;/ A jeśli nie macie to jak znacie to podajcie pełny spis programów potrzebnych do odpalenia botów. Nawet takie jak java itp. Piszcie: [email protected] ( Wbrew pozorom mam 15 lat ale bardzo lubiłem te liczby już od dziecka :P)

@up - Może nie tak wulgarnie, ale masz sporo racji.

@ Bennq123 - Myślę, że każdy widział już te serwery więc możesz je usunąć aby uniknąć tego typu rzeczy. Każdy kto chciał to pewnie zapisał sobie ip i passy do "swojego" dedyka, a znając poziom tych niby " HAKERÓW " to pewnie umieją tylko ze strony przepisać :D

Opublikowano

Listę ip usuwam tak jak powiedział kolega wyżej.. Kto chciał to na pewno ma już swojego dedyka.

Jeśli nie umiecie się z nimi obchodzić to nie będziecie mieli.

@down: aaaa to sorki, źle zrozumiałem xD

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Jestem hackiem lepiej ty wypierdalaj z tego forum i mnie nie obrażaj, bo nic Ci nie zrobiłem. I co ty masz w ogóle do mnie??? o.O Ja nawet Cię nie znam. A listę ip usuwam tak jak powiedział kolega wyżej.. Kto chciał to na pewno ma już swojego dedyka.

Jeśli nie umiecie się z nimi obchodzić to nie będziecie mieli.

Ja pisałem do NEO, nie do ciebie ;p

za duża sygnatura

Opublikowano

Ech... Już w każdym serwie hasła pozmieniali :/ Aż szkoda coś wrzucać :/ powinni założyć jakiś filtr antyNEO 'wy :P.

@Bennq123 a co z tym twoim ?? Bo jakoś na niego też zalogować się nie mogę ??

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Sa programy typu PolEdit, ktore uniemozliwaja dostep do panelu sterowania, itp.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...