Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Wybrac?

PSP czy telefon dotykowy  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. PSP czy telefon dotykowy

• PSP
      16
    • Telefon
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mój kolega ma pewien dylemat natomiast. Ma ok 400zł i ma wybierać pomiędzy PSP a telefonem dotykowym. Co doradacie? Odrazu piszę, że posiada komputer ;P

Opublikowano

Z psp nie zadzwonisz np; do dziewczyny.

Lub nie napiszesz SMS ;)

Może nie ma dziewczyny : >

Ja tak samo jak kolega wybrał był telefon na telefonie także przecież można grać ( polecam LG KP500 Cookie ;) )

Tylko nie LG KP500.. słaby dotyk :> sam miałem, ale zrezygnowałem i poszedł w świat.

.............................................................................................................................

@topic.

Twój kolega sam musi wiedzieć co woli.. Lubi gry? Często gra? Niech bierze PSP..

Osobiście wybrałbym telefon : P

EMPTY :C

Opublikowano

Za 400 zł to dupa nie smartfon, jakiś low-end z wyświetlaczem TFT. Jeżeli lubi grać niech weźmie psp, bądź zbiera ponad 1000 zł na smartfona, a jeżeli nie to niech kupuje dotykowca.

Opublikowano

Zapewne twój kolega ma jakiś inny telefon więc da radę napisać do dziewczyny.

Jak chce się wkurwiać z dotykowym wciskanym za te 400zł to niech sobie kupi jakiegoś taniego Samsunga.

Ja na jego miejscu bym wziął PSP. Centrum multimedialne, dostęp do internetu i masa gier po przerobieniu konsoli. Sam teraz żałuje, że sprzedałem swoją konsolkę.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Zależy. PSP jest ogólnie nudne, ja bym brał smartfona z Androidem.

Za 400 zł? W łeb się jebnij.

PSP.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Jako posiadacz PSP, odradzam Ci kupna tej konsolki. Początki są super, gry, filmy, muzyka, ale z czasem się nudzi. Kupiłem PSP Go, które ma wbudowane Wi-Fi i wiele innych zabawek, ale za 400 zł nie dostaniesz Go. Zwykłe PSP jest do pi*dy. Dlatego polecam jakiś fajny telefonik ;).

Możecie spotkać mnie pod nickiem Haapaj

Beztytulu_hsnqrqr.png

Opublikowano

Do niektórych czy wy czytać nie umiecie? Nie ja lecz mój KOLEGA nie wie czy PSP czy telefon!! Na 2 raz czytać ze zrozumieniem. A o ile pamiętam nie ma zakazu pytania się o o takie rzeczy?

Aha on nie posiada tela ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...