Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Ibot Spisuje Sie W Gg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam Ibota 2.79 i mam otwarte wrota Beta czy Bot da sobie rade z tymi wrotami (oczywiście całymi a w moim przypadku od małych Krysiek do końca)

Moje staty: lvl 14(to chyba niepotrzebne info :P)

drony: 5 irys/3 flax (wszystkie 6 lvl oprócz 1 irysa-4lvl) lasery: 28 LF3 osłony : 15 najlepszych za 10k uri moje konfy Konfa 1:Do ucieczki statek: 15 napędów za 2k uri 15 LF3 , w dronach: 13 najlepszych osłon

Konfa 2:Do walenia statek 15 LF3 15 najlepszych osłon , w dronach:13 LF3

Czy Ibot orbituje ??? Czy przy moim ustawieniu poradzi sobie z Beta ??

...

Opublikowano

Daj 2x 4 Bo2 i Reszte LF3 w drony.

Do obu FS i zrobisz cale wrota na tym.

A IBot to ciagnie alieny po mapie, nie orbituje.

Opublikowano

Aha ok czyli nie stanie mi nagle otoczą go i po mnie. A przy tym ciągnięciu przez mapę to co w przypadku wolniejszych alienów typu Krychy i sibelony to czy bot robi to w takiej odległości aby go mnie nie trafiały ?? A i ap-ropo tej konfy co napisałeś początek trochę chaotycznie ale na chłopski rozum trochę skumałem (skumałem że na oby dwóch full speed a do dronów dać po 4 najlepsze osłonki też w każdej konfie czyli powinno wyglądać to tak : Konfa 1 w statku 15 laserow 15 speedow a w dronie 4 oslony i 9 laserow

2Konfa: to samo tak dobrze zrozumiałem ??

...

Opublikowano

Ale to jak w końcu to ta Konfa ma być ? w statku 15 laserow 15 speedow a w dronie 4 oslony i 9 laserow czy może jakaś inna

ja zawsze na FE golec daje tak

FS

a osłonki w dronach

i tak ci all zrobi z x1 :)

Opublikowano

Mi 4 zawsze starczaja, a bot zmienia chyba jak nie ma shd. Z dodatkowymi laserami oszczedzasz czas.

Opublikowano

iBot robi wrota alfa, beta i gamma. Do dużych krych ustaw konfy :

7-9 bo2 na statku, reszta napędy a w drony full lasery. Na proty oczywiście FS i 3/4 osłony w dronach. Mnie ibot na takich konfach zrobił alfe, bete i gamme narazie do sibelonitów.

Opublikowano

IBot we wrotach uzywa tylko jednego konfiga

Tu sie mylisz, używa dwóch, jak ci sei skończy osłonka, przełącza konfiga i bije dalej. Chyba, że znawca korzysta z oryginała, to wybacz :)

Opublikowano

OOO dupa skończyła mi się licencja trochę uri zdążyłem zebrać dobra kij z tym mam takie ostatnie pytanie czy IBot kupuje ammo gdy mu się skończy x1 to czy kupuje x1 czy zmienia na x2

EDIT:ściągałem ponoć najnowszego KBota (link kbotgg.pl) wcześniej była wersja 4.79 teraz wyszła nowsza KBOT 4.791 ma już ktoś ją ??

...

Opublikowano

Szymon a jesteś FE ??(jak możesz to opisz mniej więcej jaki masz sprzęt to wycenie moje szanse a i to na Alfa Beta czy Gamma padłes)

...

Opublikowano

OK to już wyjaśnione jeszcze tylko kto używa tego KBot'a 4.791 może mi napisać jak się sprawuje ogólnie(fajnie jakby powiedział tez jak działa w GG po ponoć ma taka opcje) i jak bardzo się wykrywalny ale to już na Priv niech napisze TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ

...

Opublikowano

OK to już wyjaśnione jeszcze tylko kto używa tego KBot'a 4.791 może mi napisać jak się sprawuje ogólnie(fajnie jakby powiedział tez jak działa w GG po ponoć ma taka opcje) i jak bardzo się wykrywalny ale to już na Priv niech napisze TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ

Raczej malo wykrywalny, dziala jak IBot czyli, nie lagujesz i masz wrota z glowy ;)

Zamykam!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...