Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Mod By Adriank1410

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam takie pytanie czy mod by adriank jest na prawdę niewykrywalny?? ostatnio pobrałem i wypakowałem go do metina spatchowanego i storrentowanego i kiedy włączyłem go (obejściem tym co jest zawarty w archiwum moda) wtedy wyskoczył ku mojemu zdziwieniu komunikat hackshild'a o tym ze wykryto hacka?!

I teraz nie wiem czy to jest takie bezpieczne i niewykrywalne granie na tym modku...

I co do opcji odpychanie z konia to:

jak mam to wyłączone to mi nie odpycha ich ,a inni gracze widza ze jednak ich odpycha to jest wielki + ale czy kiedy będę miał dmg na hity i będę miał wyłączona opcje odpychania z konia to kiedy widzę gościa który się zbliża zaczynam bić jakby nigdy nic i czy wtedy będzie temu graczowi pokazywać ze moby odlatują czy ten dmg to wyeliminuje ??

Głównie chodzi mi o odp na pierwsze pytanie...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Log wyskakuje jak wlaczasz 2 metiny w tum samym czasie. Jak cos, zablokuj hs sposobem misiekantosa ;)

Co 2 pytanie nr. 2 Trudno mi to bylo zrozumiec ale jak t bijesz na konie bez odpychania, inni tego nie widza.

;)

Opublikowano

mam takie pytanie czy mod by adriank jest na prawdę niewykrywalny?? ostatnio pobrałem i wypakowałem go do metina spatchowanego i storrentowanego i kiedy włączyłem go (obejściem tym co jest zawarty w archiwum moda) wtedy wyskoczył ku mojemu zdziwieniu komunikat hackshild'a o tym ze wykryto hacka?!

I teraz nie wiem czy to jest takie bezpieczne i niewykrywalne granie na tym modku...

I co do opcji odpychanie z konia to:

jak mam to wyłączone to mi nie odpycha ich ,a inni gracze widza ze jednak ich odpycha to jest wielki + ale czy kiedy będę miał dmg na hity i będę miał wyłączona opcje odpychania z konia to kiedy widzę gościa który się zbliża zaczynam bić jakby nigdy nic i czy wtedy będzie temu graczowi pokazywać ze moby odlatują czy ten dmg to wyeliminuje ??

Głównie chodzi mi o odp na pierwsze pytanie...

Miałem tak sam problem co ty...

Pobierz Hs od tego pana:

http://www.mpcforum.pl/topic/282359-tut-calkowita-blokada-hackshielda/page__hl__blokowanie

Nie rób tak jak ma w opisie tylko pobierz Hs i wypakuj do folderu Metina2.

Mialem też ten sam problem z modem od kamera!

Po zablokowaniu tego moda nie będzie wykrywalny i możesz normalnie sobie grać!

Co do drugiego pytania nie mam pojęcia ponieważ nie gram na "dmg hack"

bombseedslogo.jpg