Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Save][Bysaros]Save By My Czyli Saros :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam przedstawić mój save z gry minecraft.

A więc tak starałem się wzorować wnętrze i wygląd domku taki jak ma JJayJoker odrazo ktoś napiszę że to jest prawie to samo ja odrazo odpisze że w 50% TAK w 50% NIE opisze dlaczego

Tak dlatego że:

1:Domek jest prawie taki sam z zewnątrz tylko przesunięty w 2 stronę :D

2:We wnętrzu domku jest balkon podobny do tego JJaya

3:Schowek będzie coś podobnego jak jjay (spodobał mi się :D) <_<

Nie dlatego że:

1:Jest bardziej górzysty teren niż ten u JJaya wystarczy wejść na balkon i wyjżeć przed siebie

2:Planuję w przyszłości Savea zrobić b.długą kolejkę z 2 szczytów na górach nazwanych prze zemnie szczytem Bolka i szczytem Lolka :D Widać je są one BAAAARDZO duże :D

3:Teren będzie inny jeżeli spodoba wam się początkowa wersja savea i będziecie chcieli abym zrobił identyczną więże jak JJay to zrobie jednak mi się ona nie podoba

4:zrobię wielką katedrę którą podam jako załącznik do tego tematu

Teraz najważniejsza rzecz Save zrobię wersjami początkowa to będzie Wersja 0.10 i tak dalej i tak dalej jak mi się będzie chciało a przeważnie chcę mi się codziennie to będę powiększał savea :)

Na początku Skan wersji 0.10 : Bo nikt nie lubi mieć wirusów na kompie :rolleyes:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=9bfc91795b25b69a440dc9235abb08e3cb1401cf4f639e29fd8b0d361189ed03-1299428746

WERSJA 0.10

A tutaj parę Screenów

Widok W domku

http://img845.imageshack.us/i/wdomku.png/

Widok na góry

http://tinypic.com/view.php?pic=2mfd64w&s=7

Widok Na Domek Z drzew

http://tinypic.com/view.php?pic=f0dpxz&s=7

Przepraszam tylko za to że na stronie nie mam zdjęć ale przecież wejście na linka nie szkodzi prawda ? :D

Dodałem 3 ss a teraz biorę się za świątynię :D

Opublikowano

A może jakieś ss'y?

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

A więc tak co do ss zaraz będą przepraszam ale tylko jak wsiadłem na kompa odrazo musiałem zejść już upload uje ss a co do świątyni dzisiaj zacznę fundamenty jutro skończę i dodam next wersje jeżeli byście mogli to oceniajcie :D i komentujcie bo widzę co do pobrań to komentarze to mały Mr.Pikuś :D więc zajmę sie ss

*EDIT

A więc fundamenty nawet więcej niż same fundamenty postawiłem tej katedry jutro gdzieś o 13.25 biorę się do pracy następnej a więc jutro oczekujcie wersji 0.20 :D

Opublikowano (edytowane)

@UP jak byś zaktualizował minecrafta to by Ci działał nawet mój save -.-

@Top mi się kompletnie nie podoba, nic tam ciekawego. Już mój lepszy ^^ I ciągle aktualizowany ;]

Edytowane przez Baby Buns

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Up@

Leci raport do administracji za reklamowanie swojego działu u innych

Twój jest nudny i plagiatujesz(nie przyznając się) a on się przyznał.

Opublikowano (edytowane)

@UP a czy ja cokolwiek przypisałem jako swoje? Więc się ogarnij. Btw, ja tu żadnego działu nie mam ;) Raportuj ile wlezie! Uważaj bo bana dostanę ^^

Edytowane przez Baby Buns

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Spokojnie ja tylko podrobiłem domek JJaya nic więcej nie mam zamiaru ściągać i nie mam zamiaru a twój save Baby Buns jeżeli dodałeś nie wiem jeżeli prowadzisz go dłużej o demnie to co ty myślisz ja prowadzę go niecały dzień i już mam postępy ... A co do katedry biore się za nią i jeszcze jedno na 100% nie używałem haków jeżeli chcecie wiedzieć skąd cobblestone

to w wersji 0.20 będzie wskazana kopalnia z której wydobywam cobble i prawdopodobnie w budowie uzyskam pomoc od gracza Toby :D podobno jakiś multi czy coś w tym stylu :D