Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Konta 78 Lvl....:/ (Ostr0000)

ZoOkibyHamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skończ z metinem bo po postach widać że jesteś zbyt inteligentny na tą odmóżdżającą gierkę. Zagraj w Runes of magic, minecraft, albo Vindictus przez aol

PS: DO WSZYSTKICH !! radzę wyszukać Vindictus na youtubie słowo daję takiego mmo jeszcze nie widzieliście 500 razy lepsze niż metin.

742611478555387739101.jpeg

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja ci polecam zagrać na Metin2.co.kr bardzo fajny server ceny są niskie.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano
PL zszedł na psy...

kur..? metin2 zszedł na psy bo gm'owie wzieli się za banowanie, a tacy frajerzy jak autor tego tematu grał na cheatach,botach i teraz sapie? kur.. ale dzieci :O :o :O :o :O :o :O :o :O :o :O na US, to ciebie jeszcze szybciej zbanują :) tylko Metin2PL, to nie biorą się tak bardzo za banowanie, a ty kur.. masz problemy imbecylu bo zbanowali 80 lvl " zA NiC BoJa GrAłEm NA cHeATaCH! gDzIEmOja pOSTaC kUrWA! "

Pozdro dla autora tego tematu i niech idzie grać, w pasjansa, jak w metina nie umiesz i używasz cheatów :)

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Wogóle nie grajcie w metina ta gra strasznie odmóżdża (potwierdzam na sobie ale mnie odmóżdżyła pozytywnie :D ) metin to prymitywna gierka dla małolatów zagrajcie lepiej w Wowa, runes of magic, Vindictusa, lub najlepiej w BlackJacka w Vegas (Wiem co mówię ) :D.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Zacznij grać na metin2us albo dalej na pl'u na obsydianie duzy drop jest lepszy niz na innych serwerahc i ceny sa duze wiec mozna sporo zarobic na smieciahc ;p

242662WizKhalifa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...