Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto Ca ....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnosnie mojego konta w ca . Otóż grałem juz dłuższy czas w CA dez zadnych niespodzianek , az tu nagle chce sie zalogować pewnego dnia a tam mi pokazuje komunikat ze konto zostało zbanowane przez administratora :angry: dodam ze jak załozyłem nowe konto to tez nie mogłem sie zalogowac , wiec chyba dostałem bana na IP. Mam pytanie czy jest może jakis program zeby ukryc moje IP. tak zebym mogł sie zalogować ? Mam internet bezprzewodowy ,,Radiowy'' Prosze pomóżcie !

Opublikowano

raczej nie zostales zbanowany na adres ip lecz na adres mac karty sieciowej wiec zapoznaj sie z tym

To jest ukryta treść, proszę

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

raczej nie zostales zbanowany na adres ip lecz na adres mac karty sieciowej wiec zapoznaj sie z tym

To jest ukryta treść, proszę

Probowałem i nie moge zmienic adresu mac karty sieciowej tak jak podałes w przykładzie pierwszym bo nie kozystam z połączenia lokalnego tylko z Połączenia sieci bezprzewodowej a tam nie ma takiego adresu , zciągnąłem program z przykładu 3 i jest tam numer karty mac sieci bezprzewodowej , i mam pytanko czy nic sie nie popapra z połączeniem jak go zmienie ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...