Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trzy Boty Do Seafight

pawelyoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej mam problem kiedy chce wejść do ściągania to nie chce mi się połączyć czy to przez zapore w firefox?? jak tak to jak ją wyłączyć

Opublikowano

hej mam problem kiedy chce wejść do ściągania to nie chce mi się połączyć czy to przez zapore w firefox?? jak tak to jak ją wyłączyć

Poszukaj w panelu sterowania "CENTRUM ZABEZPIECZEN" i wyłacz zapore systemu windows

Jeżeli uważasz że moja wypowiedź była:

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Oraz że moje tematy są dobre , jesteś w stanie z nich coś wyczytać oraz ,że pomogły rozwiązać Twój problem to:

Daj tego PLUSA ;)

Niby nic, ale motywuje do dalszej pracy

Opublikowano

skąd można ściągnąć Antistealth?

Poszperaj w google a nie

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Oraz że moje tematy są dobre , jesteś w stanie z nich coś wyczytać oraz ,że pomogły rozwiązać Twój problem to:

Daj tego PLUSA ;)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm no ja znalazłem już dawno ale nie chciało mi sie odpisać , bo przyjdzie taki user i mu wszytko pod nos podstaw... Jak chcesz mogę dać ci linka , ale widziałem że jest płatny.

Jeżeli stać cię na 25 Euro to napisz :)

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Daj tego PLUSA ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie Kochani co sie teraz stało z naszym Seafightem masakra !!! Po tych aktualizacjach to ja juz moge sprzedac konto teraz to nie jest gra z Pergaminow nie ma Pereł jak ja uzbieram na armatki przeciez to jest smiech na sali co ten BigPoint robi mało dostaja kasy za sms-y przelewy. Pomozcie znajdzcie jakiegos Bocika na niewidke bo nie mam zamiaru juz ładowac kasy w ta gre tak jak pewnie kazdy. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi dotyczace bota :)

29.png

Opublikowano

Znalazłem na pewnym forum program do seafight , a mianowicie do robienia pergaminów. Jak na razie sprawdzałem go na mapie turkusowej bo tylko taką miałem ułożoną wtedy :mellow: . Program działa doskonale , według mnie. Niestety chyba jego wersja próbna trwa 72 h :( ( na pergaminie) później trzeba chyba wykupić licencje. :angry:

OPIS BOTA:

*Widać mini mape (nasz statek i npc)

*Sam się loguje

*Przy 20k HP odpływa i się reperuję na full dopiero wtedy zaczyna atakować od nowa.

*Możliwosc ustawienia prochu, tarcz oraz rodzai kul.

*Można wybrać od której do której fali ma zrobić.

*ATAKUJE NA ZASIĘG ( nie stoi w miejscu)

To chyba najważniejsze... looknijcie sobie sami.

Bot ma jakiegoś 1 nieszkodliwego wirusa bo to w koncu program co pobiera dane z servera, u mnie wykrył to najnowszy kaspersky... ale nic groźnego wiec bez obaw.

LINK do pobrania:

Seafight_bonus_map_bot_2.5

zapomniałem dodać że jeżeli komuś też av wykrywa to niech po prostu na czas pobierania wyłączy i później znów właczy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zna ktoś może jakiegoś płatnego bota który działa,który przynajmniej by błyski łapał i boty bil. cena do 20zl

NIE CHODZI MI O HANDLARZY ŁAMIĄCYCH PRAWA AUTORSKIE.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

mam koś nowego bota

1 . http://allegro.pl/seafight-najnowszy-gadzet-expert-pergaminow-i2060947199.html

EXPERT PERGAMINÓW

2. http://allegro.pl/seafight-narzedzie-do-zbierania-blyskotek-i2065502782.html

ZBIERANIA BŁYSKOTEK

3. http://allegro.pl/seafight-gadzet-fabryka-zlota-bicie-botow-i2054104279.html

FABRYKA ZŁOTA- BICIE BOTÓW

to są boty ale nie gdzie jej za darmo pobrać te boty

sig2@500992552-vader900_Pl@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@11110@pl@0.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Znalazłem na pewnym forum program do seafight , a mianowicie do robienia pergaminów. Jak na razie sprawdzałem go na mapie turkusowej bo tylko taką miałem ułożoną wtedy mellow.gif . Program działa doskonale , według mnie. Niestety chyba jego wersja próbna trwa 72 h sad.gif ( na pergaminie) później trzeba chyba wykupić licencje. angry.gif

OPIS BOTA:

*Widać mini mape (nasz statek i npc)

*Sam się loguje

*Przy 20k HP odpływa i się reperuję na full dopiero wtedy zaczyna atakować od nowa.

*Możliwosc ustawienia prochu, tarcz oraz rodzai kul.

*Można wybrać od której do której fali ma zrobić.

*ATAKUJE NA ZASIĘG ( nie stoi w miejscu)

To chyba najważniejsze... looknijcie sobie sami.

Bot ma jakiegoś 1 nieszkodliwego wirusa bo to w koncu program co pobiera dane z servera, u mnie wykrył to najnowszy kaspersky... ale nic groźnego wiec bez obaw.

LINK do pobrania:

Seafight_bonus_map_bot_2.5

zapomniałem dodać że jeżeli komuś też av wykrywa to niech po prostu na czas pobierania wyłączy i później znów właczy.

To jest program??? Czy raczej jakis keyloger??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Boty ludzie mają (2mln hp niektórzy taż nazbierali - YT)... Ale chamy nie chcą się podzielić za free ( bez obrazy)...

1.Czytasz mój opis

2.Teraz mówisz sobie: to fakt.

3.Twoja ręka spoczywa na myszce.

5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4.

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...