Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie Polecane Boty Na Marzec 2011 ?

grindzio19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje dobrego bota i znalazłem wiele ciekawych tematów w tej sprawie lecz one są z grudnia,stycznia i tam do polowy lutego lecz jak każdy wie że 22,23,28.02 weszly nowe zasady

( http://pl.board.gamehero.com/darkorbit/showthread.php?t=428234 ) wiec prosilbym linki lub wlasnorecze arcydziela na teamt aktualnie polecanych botow (najlepiej liniki downloadu i jakies z instrukcjami obslugi)

EDIT:A i zależy mi aby dany bot byl dosc bezpieczny kolega dredymb1997 widzialem zrobil taki post ale ludzie tylko na ankiecie nie uzasadniajac tego wiec tak jakby go troche olali bo wedlug mnie miał dobre checi ale troche niewiedzial sie sie do tego zabrać

...

Opublikowano

Ja piąty dzień jadę na Bio 1.1.5 na pl3 i nawet upomnienia nie mam :D , ale to pewnie tylko kwestia czasu.. A tak to najbezpieczniejsze (chociaż żadnej gwarancji nie ma że lada dzień i za nie się posypią bany) Ibot/Kbot

ref

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Czyli executable...

A AutoIT v3 wykryty?

Opublikowano

No cóż dalej nie wiem co to jest ale chyba nie będę korzystał z niego bo licencje trzeba kupić no to polec mi jakiegoś bot'a(free z crackiem) daj link do niego

EDIT:Ibot mi nie działa ściągam instalke(z profibot.net) klikam i error'a mi wywala

...

Opublikowano

Ibot, Kbot

Udobot (do kasacji kont :P)

@UP

Nie Kbot, odtworzył serwer Ibota :)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

UDO jest wykrywalny, zacznijmy od tego...

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Udo to gówno;/

Juz lepiej Bio... :P

Napisalem zacznijmy

... a zakonczmy na tym, ze jest wolny i zuy!

Gość Pan Maciek
Opublikowano

A tam TVirus juz GG nam zrobil, to po co sie meczyc xD

Opublikowano

No wiem, wiem mam już KBot'a.To logiczne że KB i IB są najbezpieczniejsze z na razie dostępnych (na Garenie to prawie all nie wykryją ...chyba :P ale wiem że tam więcej ujdzie płazem ) ja oczywiście na bigpoint .Wracając to tego że to logiczne że te 2 boty są najbezpieczniejsze ponieważ są płatne(oczywiście są niektóre darmowe tez dobre) i ich twórcy starają się jak najbardziej mogą żeby ludzie je kupowali bo wiadomo ze UDOBota by nikt raczej nie kupił ze względu na jego wykrywalność

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...