Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 38 lvl i na BO chce dobic sobie 40 i tu wlasnie zaczyna sie pytanie czy oplaca mi sie z poli na M i 50 marmurkami isc do v2 expic na poli ?

Widzialem na youtube pelno filmów jak ninja +40 bierze 2 grupy

Eq : Fms +9 27 sr ( z nim na poli chce chodzic ) albo kupie sobie jelona +9 + 30 sr piszcie co lepsze , Helm na 21 +9 , Bojowa +9 / Bojowa +6 NNO , Zbroja na 26 +9 z kd defa +4 , naszyjnik 1,5k pż , buty 1,5k pż , ebo +9 3 sloty , srebrna +9 3 sloty

Mam zamiar do tego dorzucic ponad 25k potów dużych czerwonych ( mam + 200kk do wydania mówcie co kupic ) Mam w v2 juz buffa na ktorym jest chyba ponad 20k czerwonych potów buff ma 26 lvl pomoc m3 i do tego blogo które ma pare pkt. mam 3 przepustki i chce zamówic pierscien expa myslicie ze w 7 dni wbije z 40 do 54 posiadajac + 50 marmurków ? ( moge sie wracac do m1 i dokupic bo zostanie mi przepustek )

Edit. Poli mam na 3 i chce na M zrobic i oddam zęby wszystkie bo jeszcze nie zacząłem :D

Opublikowano

kup jelona - to podstawa do dobrego expa .

z buffem troche kiszka jest bo nie ma blogo na m a to jest wazne .

jezeli bedziesz expil po 3-5h to wyrobisz się w tydzien :)

Opublikowano

ta walnij na 42 do v2 i do 61 siedz bosko leci na pierscieniu na takim lvlu:) aha i zalatw sobie tarcze najlepiej 10% blok :)

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

tarcza na blok jak up napisal zbroja jakas nawwet+0 z 15.k/2k pz bo def na marmurkach sie nie liczy buff jakis by sie przydal taki 35lvl z x2m zmien fms na jelona marmury z m2 z m1 nawet nie kupuj i coz chyba to wszystko

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jeśli będzie ci nieźle szło to spokojnie sie wyrobisz...Oczywiście będziesz musiał posiedzieć przy kompie troche.

Zdecydowanie lepszy będzie jelon.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Jelonek sto razy lepszy od FMs'a..

Poli możesz mieć równie dobrze na 1.

Buff 25%+ i jedziesz.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...