Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vexilia[Pl][Dedyk]

Kastek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za mały drop yang, dziękuję nie zagram 6k z co 4-5 pieska pf.

Mogłeś zostawić drop yang taki jak był na becie.

Opublikowano

DODAJ KURWA SKRYPT NA LOGA O 5 LOG PADLO I CO ? I CHUJ NIE MA KTO ZROBIC BO WSZYSCY SPIA DO KURWY NEDZY ! POKI NIE ZROBISZ LOG NIE BEDE GRAL

Opublikowano

Wybaczcie wczoraj ciezko pracowalem na serweir i padlo logowanie a zapomnialme dodac skrpyt na auto logowanie

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

Szkoda Kastek ze zwaliles sprawe z IS... Staleczki dodales do niego, bronie na 65lv a to dlaczego?

Bo dobro graczy dla Cb jest nie wazne... Wazne zeby kaska wplywala na konto!

Te wszysztkie rzeczy co pisales na chacie to byla jedna wielka sciema!

Te wszystkie obiecanki, co mowiles kazdego dnia, ''jutro start na 100% o 12'' a co bylo jutro?

''Dzis startujemy ok.16!!!'', co dalej?;] ''Wlam do bazy... Musze wgrac wszystko od nowa...'' Oh...

Potem twoje texty ze z IS musi Ci wplywac 1k zl miesiecznie czy cos w tym stylu bo inaczej serwa nie utrzymasz.

Tak, tak! Ale dobra nie wazne, w koncu jest, wyszedl serwer a tu co?

Wchodzisz i na start za kilka zl, masz staleczke i bojowego+parta do expa i KOX!

Wiem ze nikt mnie nie zmusza do kupna ale wole grac na serwie gdzie nie ma eq na serwie zeby kazdy sie meczyl niz tylko nie ktorzy!

Napisales ze clienta dasz dzisiaj, bo zawsze dotrzymujesz slowa.

JESTES TEGO PEWNY ZE DOTRZYMUJESZ?;]

Znam kilku ludzi co powie ze tak nie jest!

Pozatym clienta szybko nie bd, bo ty go zrobic nie umiesz i nie wiadomo czy ktos go dla Cb zrobi.

Przypominam Ci ze start serwa mial byc ok.2tyg temu, a client ok. 1tydzien;]

P.S Jest ktos kto moze mi opowiedziec o serwie?

Czy sa nowe misje, wiecej pieter w DT, czy exp, yangi, ceny u npc sa dopasowane do siebie?

Bo chyba kastek dales nowe misje no nie? Bo inaczej to Vexilia=monotonny exp 24/7+wyjazdy na ripka;]

Jesli tak to moze wbije ale watpie bo Hybrid S2 wychodzi za 5dni na 98%.

Wiem ze pewnie masz mojego posta w dupie(tak jak innych graczy) ale to nie zmienia faktu ze nie moge wyrazic wlasnego zdania;]

Pzdr!

Opublikowano

Jak narazie server OFF ...

Exp jest dosyć niski, yang'ów leci całkiem sporo.

Byłem w grocie i niestety muszę powiedzieć, że moby nie są odbugowane ;[ a to wg. mnie powinien być standard na serverach, które teraz wychodzą.

Opublikowano

Kazdy pisze ze exp jest wolny jak w 2h wbic 45 lvl i 50+kk kasy to bardzooo hard do evonis czy evenye to jest serwer 4fun. Praktycznie wszystko jest u npc luska+9 , smocza , kd +5 , i jeszcze is gdzie wszystko jest . Serwer mial byc jak stary nl2 czy stare dobre hardy a wyszedl serwer only is ...

42421797.jpg

Opublikowano

kastek radze ci usunac te konta i dac od nowa serwer z plikami 2010 bo tu pelno botow gra :/

A tak pozatym to te metki 75, 80, 85, 90 i krol pajakow w m2 to normalka czy ktos wlaczyl gm mode i to zzucil ??

Opublikowano

polecam server proo;] tylko zal tych noobów co na 1hit kill posuwają w metka ;/ ......... ale ogólnie server zajebisty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:DDDDDDDDDD

Opublikowano

Boli Mnie Na Ty Servie 1 Rzecz Zero Doslownie Zero Misji Do 70 LV Na 70 Mialem 1 Mam Teraz 74 I Ciagle Zero Najlepsze Jest To Ze Nie Ma Nawet Nic Od Biologa ;/;/

xbjr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...