Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy! Rejestracja 2009NewLongju!!

draugons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! mam problem z rejestracją na 2009NewLongju http://121.205.89.154:1997/regist.asp . Robię wszystko jak na innych postach od ludzi , wszystko po koleji . Wpisuje sekretny kod 貂蝉 i wszystko tak jak w innych tematach . A po naciśnięciu przycisku zakończ wyskakuje taki komunikat . 你丫是老外吧,#@#$!#@!$%^,压南闷,NO INTERNATIONAL SERVER ,NO PLAY . Nie wiem co jest , może to wina mojego łącza czy czegoś , ale naprawdę nie wiem . Moje łącze to 1.5mb /s .Proszę o szybką odpowiedz . Za wszelkie błędy przepraszam .

Z poważaniem Draugons .

Opublikowano

mi sie udalo za pierwszym razem i te wszystkie chinskie znaczki wklejalem do translatora google zeby wypelnic pozostale pola

Opublikowano

iloscia expa (jest wikeszy na 2009longju) kowal zadniej pali

Tak przy okazji czego jak chce sie zalogowac wyskakuje takie jedno co ma 4-5 znakow potem z 10+ i nic dalej czy lag czy co ze nie moge wejsc na 3 konta i zaden nie loguje sie

narutocenter3.jpgZbiram + daj jednego
Opublikowano
iloscia expa (jest wikeszy na 2009longju) kowal zadniej pali

Tak przy okazji czego jak chce sie zalogowac wyskakuje takie jedno co ma 4-5 znakow potem z 10+ i nic dalej czy lag czy co ze nie moge wejsc na 3 konta i zaden nie loguje sie

nie wiem o co chodzi bo przed chwila zaczalem sciaganie i mam zaledwie 73% ale niedluo zobacze

Opublikowano

mi sie udało normalnie zarejestrowac na począntku miałem mały problem bo hasło powinno mieć 9 znakuw a wpisałem tylko 8 ale taras jest ok sciongam własnie ale transfer nie jest zbyt piękny aż 20kb

Opublikowano

nie moge sie zalogowac nie wiem o co chodzi ale dzwiek jest taki jak na metinpl jak sie poda zle haslo, block_lohin, full serwer lub blad podczas laczenia sie z serwerem ale zaraz sprobuje cos zrobic

P.S moglby mi kot powiedziec jak spolszczyc 09longju?? bede bardzo wdzieczny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...