Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak prowadzić postać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka zaczolem gre ale niezbyt umie wienc daje wam screen i powiedzcie na ile dodawac do statusu od ktorego itp a i jeszcze od ktorego wydawac grzybki bo narazie mam 28 :) z tego co slyszalem od 10 na eq :)

beztytuuip.png

@edit

mam juz 5 lvl :) ale powiedzcie

zbyt duża

Pomocnik
Opublikowano

Możesz kupić gryfosmoka. A statusy dawaj 3-inta 2-wytrzymałość i krytyka utrzymuj na poziomie 15%-20% lub więcej ;p

Bulidy w tej grze nic nie znaczą, do 20 poziomu nie ruszaj zręczności i siły, a:

inteligencja powinna być na poziomie: twój poziom do kwadratu

wytrzymałość *10

szczęście*8

Od 50 do 100 staraj się:

inteligencja*20

wytrzymałość*12

szczęście*10-12

Wliczając bonusy z przedmiotów.

Opublikowano

Żeby nie robić podobnego tematu. W jaki sposób mam rozdawać te punkty ale dla RYCERZA???

snikersproject1.png
Opublikowano
Żeby nie robić podobnego tematu. W jaki sposób mam rozdawać te punkty ale dla RYCERZA???

Z tego co wiem to w S&F nie ma rycerza.Ale nie bd łapał cie za słówka,wiem że chodzi ci o Wojownika.Buduild na woja wygląda tak:

Siła:3

Życie:2

szczęście:2

Siła jest ważna ponieważ wojownik ma słaby atak,gdy rozwiniesz mu dobrze siłę to będziesz dobry.

Zycie wygląda tak że,Wojownik po 60lvl powinien mieć powyżej 200k hp(to jest minimum)Na mniejszych lvl'elach powinieneś mieć 2x więcej hp niż mag na tym samym poziomie.Np.Szukasz maga pod tobą na liście sali chwały i patrzysz ile ma hp.<przypuszczamy że ma 30lvl(taki jak ty)i ma 35k>w takiej sytuacji patrzysz na swoje hp[są magowie zwaleni którzy ładują tylko w hp więc nie patrz na takich]Powinieneś mieć 105k hp.

Szczęście odgrywa ważną role w pojedynkach.Najlepiej żebyś miał szczęście na równi z życiem lub większe.(W tej sytuacji przydają się itemki z lochów,polecam chromowany set.)

byraxarfortony.jpg
Pomocnik
Opublikowano

a na zwiadowce to jaki build?

Bulidy w tej grze nic nie znaczą, do 20 poziomu nie ruszaj inteligencji ii siły, a:

zręczność powinna być na poziomie: twój poziom do kwadratu

wytrzymałość *10

szczęście*8

Od 50 do 100 staraj się:

zręczność*20

wytrzymałość*13

szczęście*10

Wliczając bonusy z przedmiotów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...