Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zmiana Nicku.

ViruS181

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł. Tym razem to ja mam problem. Mam nadzieje, ze ktos mi pomoze, bo od tego zalezy czy bede grac na serwie MPC czy nie ; P.

Tak wiec od kiedy serwer byl off nie gralem juz w MC w trybie MP. Dlatego wlasnie nie mialem zadnych problemow, dzisiaj gdy chcialem wbic na moj serwer zauwazylem, ze zmiana nicku nie dziala.

Tzn. zmieniam nick w minecraft_name, sciagalem juz wszystkie mozliwe na necie MineCrafty i wciaz nie dziala.

Dodam jeszcze, ze nie odpale MineCraft.exe lub podobnych plikow, bo po prostu gdy proboje to odpalic to slychac dzwiek erroru i nic sie nie dzieje. Tak wiec nie dostane sie do opcji "force update" ani nie wybiore swojego nicku w tamtym okienku ;p.

Pozdrawiam.

Film:

Opublikowano

przed chwilą miałem podobny problem albo myślę, że podobny bo jak wchodziłem miałem nick Player lub w ogóle nie miałem nicku jednak ściągłem to i działa:

http://patrz.pl/filmy/minecraftsp-beta

jest to minecraft ale jest różnica jedna jak odpalasz ten pliczek masz username czy coś takiego tam wpisujesz swój nick później force update i enter game mi zadziałało

dobra dopiero zobaczyłem resztę którą napisałeś :P

może wyczyść edytor rejestru

Opublikowano

Już sam sobie poradziłem. Odinstalowałem nieznane mi programy, przeskanowałem porządnie kompa i przyznam, że pomogło mi w tym pewne forum Elektroda ^^ (to nie jest reklama, bo forum nie jest związane z grami).

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...