Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Problem Ze Steamem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam w domu 2 komputery. Najpierw zainstalowałem CoD-a na swoim kompie(Słabszym) i teraz na szybszym lecz kiedy chce włączy BlackOpsa (po zainstalowaniu) w steamie pobiera mi sie cały black Ops!

Może ktoś mi pomóc?!

merrygoroundofpainp1.gifshowoffp1.gif
Opublikowano

Steam posiada ,,jednorazowe płytki" przy 1 instalowaniu używasz płytki, a przy kolejnych ściągasz pliki z serwerów Steama. Przykład: kupiłem sobie Orange Boxa, zainstalowałem i kilka dni później miałem formata. Musiałem pobrać całe 9GB żeby grać. Podsumowując płyta = na jeden raz

Opublikowano

#up

....

Wystarczy, że na 2 drugim kompie włożysz płyte i zainstalujesz

Mylisz się, przy instalacji będzie pisało - kod został użyty. Jedyna droga to pobieranie.

Opublikowano

Tak jak up + to, że

może przypadkiem pobierają Ci się patche? Nie wiem ile to w sumie megabajtów ale sporo..

Opublikowano

Mylisz się, przy instalacji będzie pisało - kod został użyty. Jedyna droga to pobieranie.

Ale ty jesteś idotą, to oczywiste, że klucz będzie zużyty jak będziesz próbował zainstalować BO na innym steamie.

Na tym samym koncie gra jest cały czas, to cd key jest na raz, nie płyta! To co mówisz nie miałoby najmniejszego sensu.

Instalujesz, a potem co? Autodestrukcja? Wyjebuje ci pół chaty, bo nie możesz użyć płyty 2 raz? Oczywiście, możesz po niej pojezdzić gwozdziami i efekt będzie podobny o tego co mówisz..../

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Zrób tak odinstaluj steam na 2 komputerze tym lepszym włóż płytkę daj zainstaluj zainstaluje ci steam potem będzie ci kazał zrobić nowe konto i zalogować się na stare zaloguj się na stare konto i gra zacznie się instalować z płyty Proste ? Proste

sonsond.png

"Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment,

W którym każda myśl waży grubo ponad tonę"

Opublikowano

Ale wy pipy jesteście! Wystarczy na drugim piecu steama zainstalowac zalogowac sie na swoje konto z codem, odpalic instalacje z plyty i samo sie wyswietli na steamie czy instalowac.

EDIT: Cholera troche pozno napisalem ale moze ktos bedzie potrzebowac pomocy :P

Opublikowano

Ale wy pipy jesteście! Wystarczy na drugim piecu steama zainstalowac zalogowac sie na swoje konto z codem, odpalic instalacje z plyty i samo sie wyswietli na steamie czy instalowac.

EDIT: Cholera troche pozno napisalem ale moze ktos bedzie potrzebowac pomocy :P

Kurwa, kolejny który nie umie czytać.

oczytaj proszę móje poprzednie posty.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...