Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Bf:H Dizleframewo // Wykryty Dnia 07.03.2011R.

Ma1n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logiczne nawet jak już byś miał to nie przyznasz się

Na twoją odpowiedź odpowiem jedynym racjonalnym słowem, które przychodzi mi do głowy, czyli ... Ano właśnie nic nie przychodzi mi do głowy, więc sobie coś wymyśl. A teraz poważnie. Na kiego (...) miałbym kłamać? Bo ja nie mam pojęcia.

@up

Co racja to racja :P

(_)

Opublikowano

tak jak wyżej kolega napisał, jestes dziwny... chcesz zabłysnąć swoją wiedzą na temat banowania graczy ? To forum jest dla hackerów także niewiem po co swoje kazania tutaj wypisujesz.

Kocham Battlefield-Heroes : D
Opublikowano

Jestem dziwny, tak jestem i powiem/napiszę więcej ! Jest mi z tym dobrze.

Aczkolwiek Twój tok rozumowania to "Ma inne poglądy, on jest dziwny".

chcesz zabłysnąć swoją wiedzą na temat banowania graczy

Tak mój drogi, moim jedynym życiowym celem, jest zabłyśnięcie na forum o cheatch (dziwne że jeszcze tego nie wiesz :x). Chcę pokazać że wiem co to GGC i zawstdzić dymomena or smth. !

To forum jest dla hackerów także niewiem po co swoje kazania tutaj wypisujesz.

Jeżeli w tym zdaniu "Wystarczy pb screen :*", jakimś cudem doszukałeś się "kazania" to brawo.

Forum jest dla cheaterów, i mam tego świadomość.

Opublikowano

goglus twoj frajerski styl pisania wali jakims stylem emo ;// piszesz jak 10-letnie dziecko... Ktore niby chce pomoc a jednoczesnie w pewnym sensie kazdego hejtuje...bo gra na hackach...a ide o zaklad ze tez pewnie grasz a udajesz bog wie kogo...no ale w sumie hejter-tez zajecie ;) zmien moze forum lepiej...skoro na tym (dziwnym trafem) udzielasz sie TYLKO w watkach o hackach i piszesz posty ktore ni ch?j@ nikomu w niczym nie pomagaja...

ILoveVomitI.png

hghhs.jpg

Opublikowano

goglus twoj frajerski styl pisania wali jakims stylem emo ;// piszesz jak 10-letnie dziecko... Ktore niby chce pomoc a jednoczesnie w pewnym sensie kazdego hejtuje...bo gra na hackach...a ide o zaklad ze tez pewnie grasz a udajesz bog wie kogo...no ale w sumie hejter-tez zajecie ;) zmien moze forum lepiej...skoro na tym (dziwnym trafem) udzielasz sie TYLKO w watkach o hackach i piszesz posty ktore ni ch?j@ nikomu w niczym nie pomagaja...

Trochę kultury, Googlus was ostrzega was przed PB, które robi wam zdjęcia i dostajecie bana.

Informacja przydatna dla niektórych.

Mówi to co myśli.

w83od2.jpg

Opublikowano

ja tez mowie co mysle. I chyba kazdy wie ze uzywanie hackow czy jakichkolwiek innych rzeczy ingerujacych w stan gry grozi banem...czy to BFH czy kazda inna gra online tego typu...

ILoveVomitI.png

hghhs.jpg

Opublikowano
goglus twoj frajerski styl pisania wali jakims stylem emo ;// piszesz jak 10-letnie dziecko... Ktore niby chce pomoc a jednoczesnie w pewnym sensie kazdego hejtuje...bo gra na hackach...a ide o zaklad ze tez pewnie grasz a udajesz bog wie kogo...no ale w sumie hejter-tez zajecie zmien moze forum lepiej...skoro na tym (dziwnym trafem) udzielasz sie TYLKO w watkach o hackach i piszesz posty ktore ni ch?j@ nikomu w niczym nie pomagaja...

Fajerski ? Ehhh do czego to doszło, żeby pisanie na forum, odbierano jako "Frajerstwo".

Heh, masz rację, jade po wszystkich, którzy używają hacki, czy ja pisze że nie ? :x

Nigdy nie używałem cheatów, i nie czuję się gorszy.

udzielasz sie TYLKO w watkach o hackach

Sprawdz zanim napiszesz, to nie boli, a unikasz mojego śmiechu. Na około 40 tematów, w których pisałem 5 jest o cheatch.

piszesz posty ktore ni ch?j@ nikomu w niczym nie pomagaja...

Tak, Twoje posty pomagają wszystkim :*

I chyba kazdy wie ze uzywanie hackow czy jakichkolwiek innych rzeczy ingerujacych w stan gry grozi banem...

I taka mała odpowiedz.

Co? Wykrywalne się banuje ale nie wykrywalne nie (...) Dziwny jesteś.

Googlus, udajesz kogos kim nie jestes. A swoją ironią jedynie co we mnie wzbudzasz to żal : >

Stwórz kanał na mumble/ts3 albo podaj dane, jeżeli owy posiadasz, dowiesz się kim jestem.

Btw. Zobaczcie co potrafi wywołać 1 zdanie. :)

Głownie chciałem tylko powiedzieć, że nie jest tak, jak Wam się wszystkim wydaje. To nie tak działa, iż dostajecie kicka na jakimś serwie, no cóż idę na następny, jak tam też dostane to następny. Teraz są takie systemy jak GGC, czy też AA, jeżeli dostaniecie kicka na servie z tym systemem, to można to uznać jako ban, na serwery gdzie to funkcjonuje.

Zdarza się że niektórzy mają bana na AA, a na pb nie i grają dalej, jednak nie wejdą na serwer z AA.

Teraz co najgorsze,(może jest tu jakiś admin, który wie oco mi chodzi), za czarne screeny też lecą bany, ofc jeżeli ktoś to zgłosi. Nie tyle to obniża ilość cheatów, ale także normalnych graczy, gdyż czarny screen może być spowodowany różnymi rzeczami, niewłasciwy sterownik, karty graczicznej, błędy w systemie itd.

Opublikowano

weś się ogarnij dziecko i nie dawaj jakiś zjeb@nych buziaków ;/ omg o.O

trudno, kto dostanie bana to dostanie ;/ mnie zbanowali juz na 9 postaciach i jakoś gram sobie dalej jak mi się zachce ;/ ta gra nie jest NAJważniejsza na świecie...to tylko fun...Ty nie grasz na cheatach ? nikt Ci nie każe ale jak masz krytykować każdego kto ich używa to idź lepiej na to swoje forum o którym gdzieś tam wspominałeś,,,i tam pomagaj.. to tak samo jakbyś mówił "nie używajcie kondomów bo to lipa, ja nie używam i jest ok" ;/ehh

BAN=new account and go to play ;)

ILoveVomitI.png

hghhs.jpg

Opublikowano

Koledzy wasze posty jak ktoś wyżej powiedział nic nie wnoszą do tematu.

Chcecie się kłócić to zaproście się na skype bądź TS3 i tam ten problem rozwiązujcie.

Jeszcze raz coś takiego będzie jak koledzy wyżej zaprezentowali to od ZiolkoJr pójdzie warn w wysokości 5%, a jak to nie da do myślenia to blok na posty 48h.

Dziękuję do widzenia.

@michauU

Nie chce nic mówić ale dostajesz od ZiolkoJr 5%.

Ten chłop jest starszy od Ciebie i ma swój własny serwer i się zna co nie co.

Więc nie podskakuj kolego...

Gdy będziesz gotowy z nim do rozmowy, będziesz po mutacji, to napisz do niego to zgodzi się na rozmowę.

w83od2.jpg

Opublikowano
weś się ogarnij dziecko i nie dawaj jakiś zjeb@nych buziaków ;/ omg

Dziecko ? ;o

Mówię, zróbcie kanał na jakimś komunkatorze, zza klawiatury łatwo pisać :f

BAN=new account and go to play

I co, miałeś kiedyś lvl 10+ ? ;d

"nie używajcie kondomów bo to lipa, ja nie używam i jest ok"

Trafne porównanie !

Jeszcze coś ? Karm trola !

ten chłop mnie rozbraja.. dorośniesz to pogadamy na poziomie

Tak, tak, wmawiaj sobie że jesteś dorosły, nawet nie wspomniesz o ts, pewnie zaraz będzie "Ok, ale mikro mi się zepsuło" :x

Wpadłem na pomysł, serv Mc jest na ts, stworze tam kanał, (O ile pamiętam da sie) i dołączysz :)

Opublikowano

ten chłop mnie rozbraja.. dorośniesz to pogadamy na poziomie ;)

moim zdaniem wszystko jest dla ludzi..cheaty,kobiety.alkohol itd itp więc każdy wybiera to co mu odpowiada ;)

tyle w tym temacie.

ILoveVomitI.png

hghhs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...