Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co Sądzicie O Nowosciach Na Metin2Pl?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

pisze do was, gdyż mam dylemat czy dodać najnowsze zbroje oraz helmy ktore ostatnio weszly na metin2PL? co do helmow to maja 10deffa wiecej a zbrojka nawet o 100 deffa wiecej, i co o tym sadzicie? czy dodawajac to na serwer do expa bez hwangow z is i NPC dodawac? jakie jest wasze zdanie o tym, gdyz ja uwazam ze to jest zbedne, bo robi sie z PL chinol... moze spowodowało to wejscie groty v2 a moze nawet v3? ale glownie chodzi mi o to czy chcieli byscie miec takie zbroje i helmy na serwerach ?

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Mówisz o własnym privie tak?

Jeżeli chcesz zrobić inny serwer od chinoli gdzie każdy ma hwanga i epickie bronie to czemu nie.

Poza tym nawet skusiłbym się na gre na takim servie, oczywiście nie z ratami jakie sa na PL gdyż nie chciało by mi się żmudnego wbijania lv.

Podwyższone raty serva, do tego nowe itemy z PL'a oraz tylko 5 normalnych bonów jak na PL to grało by się fajnie :D

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

Tzn ja chce znać wasze zdanie ale przez tyle lat bylo po staremu;] no dobra jedni chca drudzy nie chca rozwija się nie dziwne, moze dla tego ze jak narazie na PL bylo 3 hwangi tylko < nie wiem dokladnie tak czytalem> wiec moze i bedzie gites, ale ile osob ma takie zbrojki?

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

Opublikowano

hej

pisze do was, gdyż mam dylemat czy dodać najnowsze zbroje oraz helmy ktore ostatnio weszly na metin2PL? co do helmow to maja 10deffa wiecej a zbrojka nawet o 100 deffa wiecej, i co o tym sadzicie? czy dodawajac to na serwer do expa bez hwangow z is i NPC dodawac? jakie jest wasze zdanie o tym, gdyz ja uwazam ze to jest zbedne, bo robi sie z PL chinol... moze spowodowało to wejscie groty v2 a moze nawet v3? ale glownie chodzi mi o to czy chcieli byscie miec takie zbroje i helmy na serwerach ?

Jeżeli chodzi o priva, zależy czy priv ma być;easy,hard,PvP,PvE .

Moje zdanie jest podzielone, jeżeli easy server, to wiadomo przeciętny gracz pogra tydzień i ma full eq.

Więc tym więcej tego eq, tym dłużej gracze mogą zosttać (PvP).

Dodając bony do npc za xxkk to jest już wystarczająco dużo, aby ułatwić im PvE.

Gdybym robił easy serva, oczywiście dałbym jak największe ilości "eq".

Za przemyślane itemy, questy.

Jeżeli chodzi Ci o aktualizacje ze strony boardu to, uważam że dobrze że dodali więcej defa.

I tak i tak będzie ta sama kupa krwi, jaka była.

Metinie US jest w 7piekła tych all bonów, i jakoś się gra mimo że każdy przeciętny gracz ma wybonowane na maxa eq.

Dobrze że jest motywacja z ich strony, w tym całym syfie który sobie sami narobili.

Opublikowano

w sumie teraz eq jak sie patrzy tacza na 61lv spokojnie wystarczy. ja myslalem nad serwerem fajnym do expa, wiesz 2 tygodnie i wbite 99lv na pro spocie ale nie tak ze trzeba niewiadomo ile czasu na exp tylko jak sie chce;] wiec chcecili byscie na serwie do expa takie dodatki?

Opublikowano

gówno gówno i jeszcze raz gówno pl upada przez te boty każdy hejter kupuje yangi na allegro doszło do tego ze fms+9 ze śr na - kosztuje około 100kk gdzie jakieś 5 miesięcy temu kosztował max 30kk a rok temu 30kk to był kosmos za takiego fmsa no może dla niektórych wiadomo jak ludzie maja yangi to mogą kupić sobie itemki typu 2k hp bez kupowania w isie dodania bonów i jeszcze parunastu zmian jak mogą to mieć o wiele taniej pl był czymś genialnym 2/3 lata temu no fakt było dużo bugów sam pamiętam ale osobiście mi to by nie przeszkadzało tak jak te hejty, boty i yang sellerzy teraz to poprostu 2 longju za 2 3 lata jak pl jeszcze nie upadnie aż strach pomyśleć co to będzie słabe fmsy+8,9 po 500kk nasrane botów po 20 na spocie polowa serwera to same 99lvle o ile nie wprowadza większego limitu lvli od mniej więcej półtora roku pl zaczął sie psuć to już nie jest to samo ;/ pamietam jak 2 lata temu jaka mialem zajawke jak gralem w metka z reszta nie tylko ja tak mialem ludzie sie jarali szerokim +3,4 max bon hp 500 białe aury ^^ to bylo cos a teraz neoski z bogatymi rodzicami nakupują sobie 2kkk na allegro wykupia pakiet na easy i w pare miesiecy maja 99 i eq ze az szczeka opada a jak sie tym jaraja ;/ az sie grac odechciewa kiedy ty się napracowales zeby miec ladne eq i boja jak taki dzieciaczek w 2 miesiace ma takie eq ze ty musial bys grac 4 razy tyle co grasz żeby coś takiego mieć jak czego z tym nie zrobią chociarz moim zdaniem już tego nie da się naprawić jest tyle lepszych mmorpg ze naprawdę metin przy nich to gówno ! ja gram na privach bo lubię metka a na plu nie widzę sensu dalszego grania

sygnatura.png

pomogłem zapodaj minuska !

Opublikowano

kolego up;] no na to czekalem;] xD teraz beda zarabiac na tych cenach... postanowilem ze je dodam ale nie po takich cenach. Pan moderator moze zamknąc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...