Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longway-Mt2 [Dedyk]

TSkazan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli nie jestes kumplem SGM albo TGM, to w grze jestes nikim..

jestes pazerne dziecko i kłamca

ja zaczołem grac dzisaj i w 1h wbilem juz 39lvl !

serwer jest The Best jednym słowem

kasa na BO leci po 40k+ od 30lv do 36lv mialem juz 20kk !

dotego mili admini

a co do tych kometarzy co pisali ze na serwie GM jest nobem i daje lvl i eq to nie prawda !

sam bylem przy tym jak jeden z graczy Ursus robil z hwanga nieb. stal a potem szmaragdowa i mu sie udało ! i to bez GM jak pisal inny koles co dostal bana tam

sam juz mam stal+9 teraz tylko perly musze jeszcze po 4x kazdej i broszura i 50kk i zrobie hwanga bo to jest bardzo łatwe

80% na ulepszenie hwanga

70% na niebianska zbroje

60% na szmaragdowa

na epiki jest 80% by zrobic !

GM sa mili a najlepszy [TGM]Skazany ma humor i nie jest nubem i prawie zawsze jak jest to jak sie go poprosi to robi event dla serwera albo OX a nagroda jest 300kk wiec sie nie dziwie ze juz mają takie eq

a co do lvl ? kurwa takie tam sa expiska że ho ho do 40lv na BO , poczotek v1 do 45lv , potem szpony w v1 do 50lv , potem v2 poczotek do 60lv i do 70lv na szponach v2 i juz sie ma kase na hwanga ! a hwang ma 750 defa !

a jak sie kogos poprosi to pojdzie ktos pomoc zabic red smoka i pierscien expa na 1h co ma 100% expa sie dostaje i exp raz dwa !

serwer the best zapraszam do shinsooo

Opublikowano

TSkazan kim ty jestes ze tak cwaniakujesz?? wow masz 18 postow i kozaczysz do ShrekForever co jest Postmakerem Szacunku troche.

Serwer spox chociarz nie zagram

Pozdro.

sygnaturas.png

Opublikowano

i co ze jest PostMaperem czy gowno wi jak mu tam mam to gdzies jego wypowiedz .

prosze moda o usuniecie all postów z tematu

Zbieram -nusy ! daj -nusika !

Opublikowano

Trochę tutaj głośna dyskusja, to może ja coś napiszę...

Napiszę to od razu, jestem tam Super GM, a dokładnie [sGM]Fable, więc to co teraz napiszę nie będzie faworyzowaniem servera, którym się opiekuję, tylko prawdą. Jeżeli mi nie wierzycie, że jestem tam GM, możecie napisać w grze do: [sGM]Fable, odpiszę tam, że mam tutaj nick BigBeerPL. No, to teraz przejdę do rzeczy.

Leci mało kasy?

Od 30 lvl automatycznie dostajesz więcej yang( jeżeli masz na przykład 30lvl, i weźmiesz cały spot BO, to dostaniesz około 800k), mało? No dobra, na 70 lvl jak z monetą szczęścia weźmiesz cały spot Zombie Land, to dostaniesz 3kk. Więc nie widzę jakiegoś problemu z yang-ami.

Skąd ludzie mają hwangi i bronie epickie?

W grze jest dużo bossów, jak na przykład, Niebieska Śmierć czy Czerwony Smok. Z nich lecą perły( ulepszacze niezbędne do robienia eq na +9 i ....+10, czyli tak zwanych epik.) Właśnie stąd każdy ma eq dobre.Tylko mówię, że trzeba się trochę namęczyć, żeby takie eq zrobić.

Gm-y pomagają graczom?

Tak, pomagają, odpisując graczom na pytania związanych z serverem. I teraz coś powiem:-

NIGDY, prze NIGDY nie pomagaliśmy graczom w sposób materialny. NIGDY nie daliśmy itemów, NIGDY nie daliśmy yang. Więc nie wiem dlaczego niektórzy piszą inaczej. Co do eventów, zawsze na wołaczu było napisane, gdzie jest event i z czym jest event. Nigdy nie robiliśmy jakichś mini-eventów dla graczy czy coś podobnego. Dawanie yang na początku servera? Ja grałem prawie od początku jako zwykły gracz i nic nie dostałem.

Morał jest taki, nie komentuj, jeżeli nie rozumiesz.

PS. Mam prawie taki sam post na innym temacie o longway, nie chciało mi się już jednak pisać od nowa, gdyż ten post mówi wszystko o tym servie.

Pozdrawiam!

Wiesz, czym jest upadek cywilizacji? Tym, że w telewizji dzieci na zadawane pytanie 'Gdzie można spotkać zwierzęta', zamiast odpowiedzieć 'w Dolinie Amazonki', albo w 'dżungli', odpowiadają 'w ZOO', albo 'w sklepie ze zwierzętami'.

Opublikowano

szkoda , że większość pozytywnych postów jest od osób co mają do 20'stu postów.

wbiłem , oblukałem ile dziecioków i pozdrawiam tych którzy mają nerwy na ten serwer

Peace

fcnz34.gif
Opublikowano

Up, a od ilości postów zależy, kto jest jak dobry? Co z tego, że mam 2 posty? Oznacza to, że moje 'pozytywne komentarze' są nic niewarte? Server jest pro, mało jest osób jak założyciel tego servera, który dodaje dużo fajnych rzeczy. Według mnie powinniście zagrać przez parę godzin, a zobaczycie, że warto. Myślę, że server będzie najpopularniejszym hard privem. Bo ma wiele do zaoferowania. A może nawet więcej.

Wiesz, czym jest upadek cywilizacji? Tym, że w telewizji dzieci na zadawane pytanie 'Gdzie można spotkać zwierzęta', zamiast odpowiedzieć 'w Dolinie Amazonki', albo w 'dżungli', odpowiadają 'w ZOO', albo 'w sklepie ze zwierzętami'.

Opublikowano

Napewno zagram od 2 lat szukam dedyka odrobine podobnego do XLAST

WBIJAĆ !!!!!!!!

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...