Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Małe Wyjaśnienie Udobota 4.00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam UDOBot Source v.4.0.0 i mam takie pytanko możliwe że już to nie raz padło ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi a właściwie szczegółowej instrukcji obsługi do tego bota jak już to urywkami : Jeżeli jest taka pełna instrukcja dla zielonych z podanymi wszystkimi jak i gdzie ściągnąć , patche z boxami o proszę o link do tej strony a jeżeli nie to mam takie pytania:

1.SID i UID wiem co to jest ale nie wiem co to server id (czyżby tylko np. pl1 pl2 ??)

2.Failed to get main.swf MD5 hash code file.Terminating bot... -taki error mi wyskakuje i jak to zlikwidować coś czytałem ze to MD5 trzeba zamieć ale skąd to wziąć (proszę o link)

3.Skąd brać te MD5 na przyszlosc

4.A i chyba najważniejsze gdzieś wyczytałem ze obecnie już 4.0.0 się nie używa(chyba maggot pisał) to co jak nie 4.0.o i jeśli coś nowszego lepszego to do tego tez prosiłbym w/w rzeczy i czy ten nowszy który podacie dlaczego jest lepszy i który najbezpieczniejszy (nie pisać ze najbezpiecz. jest jak sam będę latał ) bo na bezpie. mi głownie zależny ) zbierać szybko nie musi ale żeby mała szansa na bana mam dobre konto ale nie chce mi się już grac a chce konto dalej rozwijać

To chyba wszytko dalej sobie obsłużę

Opublikowano

WSZYSTKO zostało już SZCZEGÓŁOWO opisane na forum. Sprawdź tutaj: Spis ważnych tematów.

Poza tym, jeśli masz dobre konto i "zmarnowałeś" sporo czasu i pieniędzy na stworzenie go, to odpuść sobie boty. Żaden z nich nie jest bezpieczny i zawsze jest prawdopodobieństwo, że dostaniesz bana (właściwie to ostrzeżenie i chyba -20% PD).

Ale jeśli już koniecznie chcesz polatać sobie na bocie, to sprawdź KBota i IBota. Podobno są najbezpieczniejsze (aczkolwiek to wcale nie oznacza, że są bezpieczne), ale co ja mogę wiedzieć...

*

Opublikowano

Sid to wchodzisz w darkorbit.pl logujesz się na serwer i nic nie klikasz potem prawy przycisk myszy wyświetl zródło strony i klikasz ctrl + f wpisujesz sid kopiujesz i wklejasz do udo bota a uid to twoje id konta

89135551.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...