Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sjsro

Kosiarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam info iz ze poniewaz REG jest otwarty okolo 6.00 rano dokladnie 5.50 kilka osob juz tak powiedzialo, jesli ktos moze sprobowac i potem napisac to prosze bardzo =]

Serwer easy ;]

BTW, Neo kidsy wyjazd :]

sharingan1s.png
Opublikowano

Wszyscy mówią ,że o 6 ;-) i przed 6 ( dzisiaj prwadopodobnie był 5:50 ) ,spróbuję dzisiaj o tej godzienie i o tych co mówisz Gladis ;-) napisz do mnie na gg Kosiarz to postaram się dla ciebie zrobic konto ( 9111276 )

Opublikowano

No tak^^ ;-) Niech napisze do mnie 2-3 osoby to im zrobie jak będzie online^^ brr... no spróbuję gg podałem wyżej ,zrz je zdejmę^^ ewentualnie pw...

Opublikowano

Tylko pamietaj ze te godziny co ja wyslalem sa w gmt chinskim. BTW to jaki tam czas jest?^^

144.jpg
Opublikowano

5.50-6.00 ,a jeśli chodzi o inne godziny ? Koło tej 6napewno wejdę ,a bynajmniej spróbuję ;-)

Opublikowano

Ok ,

Aha ,więc proszę nie pisac na gg ,bo jakis crash ^^ ehh... Kosiarz podaj mi potem swoj nick na Sjsro^^ na pw

Opublikowano

noob ma 2 znaczenia, w grze to czlowiek ktory pisze np. 10k pls

a wedlug bardziej "slownikowego" wyjasnienia oznacza czlowieka , ktory dopiero zaczyna gre i nie wie o co kaman, czyli new playera.

za ten offtopic moze i mi sie nalezy warn, ale kosiarzowi tez tego zycze;]

Admin Cienia
Opublikowano

Spam, offtopy, kłótnie? to jest żenujące, jeśli ktoś chce się wypowiedzieć to niech zrobi to jak człowiek. Proszę pamiętać to przy następnym utworzeniu tematu bo pójdą warny.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Dodaj nową pozycję...