Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wrodzone Bony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące wrodzonych bonów. Czy da się jakoś ustawić że jak np dam do Miecza średnie to będzie je widać jak się nakieruje na miecz? Bo jak np dam hp do stalki to jak ją założe to widać że hp większe ale nie jest napisane ze ona ma np +2000 i właśnie o to mi chodzi czy to się da zrobić. Bardzo proszę o odp albo TUT jakiś jak jest bo ja nie mogę znaleźć

GM daj itema plis!! A może wylizać panu buty? Błagam!

Specjalista
Opublikowano

Średnich raczej nie ustawisz . Weźmy np fms'a jest w shopie ,ale nie widać jakie ma sr czy um ,ponieważ po kupieniu losowe sr/um pokazują się.

W stalce nie widać ile ma hp jak na nia najedziesz bo nie jest dodany bon w item_proto.

To że nie będziesz widział średnich to mowa tutaj o shopie ,a tak jeżeli ustawisz w item_proto klientowym to będziesz widział

1365526782-U231645.png

Opublikowano

@Topic Naturalnie że da się ustawić aby np. hp było widoczne w eq. Robisz tak jak w item_proto z serwera w kliencie. Wtedy widać.

@Up To zależy ponieważ jeżeli chodzi o średnie to one są do ustawienia. dasz 200 to będą 200. Jeżeli dasz "0" to będą się automatycznie ustawiać. Tak jest w KAŻDYM itemie. ;)

@Edit: Tut jest Zamykam.

To jest ukryta treść, proszę

korneleknew.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...