Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Sroking

chaba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem Wszystko jest ok amm najnowsza wwersje bota 1.6 jakoś tak . włańczam bota loguje sie na chara już ustawiłem wszystko jestem na spocie zaczyna mi bić mobka .. jest wszystk ok ale po pewnym czasie zawiesza mi się obraz , najczęściej jest to wtedy gdy np włańczam gadu gadu albo przeglądarke internetową... nie wiem jak temu zaradzi prubowałem piorytet ustawić na wysoki to samo .. uruchomiłem na najmniejszych wymaganiach to samo... nie wiem naprawe co jeszcze mogę zrobić poprostu wiesza mi się obraz i nagle wywala do pulpitu . Byłbym bardzo wdzięczny jeśli by mi ktoś powiedział jak zaradzić temu .. a ogólnie to bot jest spoko wszystko ładnie bije Polecił bym gdyby nie ten problem

Opublikowano

Hmm ja mialem podobnie ale jak uruchamial mi sie silk a ja se w tym czasie wlanczalem jakis folder czu cos to tez tak mialem.... Po jakims czasie mi sie to zlikfidowalo. No nie wiem moze w grze inna grafike sprobuj dac

Opublikowano

kompa miałem niedawno złożonego 2 rdzaeniowy i takie tam duperelki za 1000 zł więc słabego kompa napewno nie mam:) ale nawet jak nic niewlaczam to mi sie to robi ;/ po pewnym czasie

Admin Cienia
Opublikowano

To jest bug, rzadko występuje ale jest, nic na to nie poradzisz.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

nie chce robic nowego tematu ja mam z koleji taki problem ze jak wlaczam sro kinga wszystko gid daje start game git loguje sie a jak juz wejde na chara to mi sie wylacza sroking o co chodzi?!?!?! help ;(

• Dodaj nową pozycję...