Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

widzialem taki temat lecz nie moge go znalesc. widzialem ze jezeli wybiera sie metin2.pl nna gorze mam "wybierz kraj" slyszalem takze o serwerze co sa np 10ku i skill na g1 a 1 kamien duchowy i na P ogolnie bardzo latwo sie expi. tylko gdzie go znajde? podobno chinski ale niejetsem pewny. prosze o pomoc

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

thx + leci ale podobno to byl chinski serw

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

Opublikowano

@up raczej nie, bo na SG nie ma na P jednym kamykiem trzeba ponad 20KU do skilla G więc o innym mu chodzi ale jaki to jest pytanie.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

metin2.co.kr... a nie .sg

tylko, że to nie jest global od GF. + lepszy od Pl'a

opis :

Metin2.co.kr

Exp: większy niż na pl'u o pare procent

Drop: większy niż na pl'u też o pare procent

Sklepy,drop yang: otóż w sklepach jest całkiem taniej niż na pl'u stalka dla woja +0 po 300k fms +9 400-700k (zależy jakie śr) ale za to shuriken bez + kosztuje około 1kk !!! (tak można zarabiać np. tworzymy woja 25lvl i dorpimy shuriken), drop yang jest powiększony niż na pl'u np. z psów na pl dropi około 9-40 yang a na koreańskim z psów dropi z 40-100 yang

+ większy exp

+ większy drop

+ taniej

+ grają tam polacy

+ większy drop yang

+ fajnie się gra miła atmosfera (szkoda że po chińsku )

+ tam stworzyła się gra

+ dużo eventów

- same znaczki

- dużo chinolów

- są tam boty

- trudna reje

- nie rozumiesz misji

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Z twojego opisu wynika ze chodzi o serwer Metin2.co.kr ;) , sam tam gralem , wbilem aure , berek , wirek G. Fajnie sie gralo generalnie mila atmosfera , poznalem przez 1 miesiac ok 35 polakow wiec mozna grac :P

Opublikowano

ok a ma ktos sciage rejesrtacyjna? + leca\

edit: bedzie tam gralo na kamer modzie? by chociaz ku i eq spolszczylo:D

Opublikowano

nie chce zaczynac nowego tematu ale czy ma ktos aktualny spis serwerow hamachi/dedykow serwow PVP? nie chce zaczyynac nowego tematu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...