Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nabór Moderatorów Oficialnego serwer MPCforum.pl

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mąką wybacz ale ty masz jakiś dziwny tok myślenia aktywność w dziale jest potrzebna do "kid moderatora" a nie do moderatora serwera tutaj jak kokosz pisał "szukamy doświadczonych ludzi"gdzieś tam kiedyś więc tu nie chodzi o ilość postów w dziale a ty wybrałeś samych co mają rangę bo chcesz sie podlizać.Pozdro

Mod serwera musi być pomocny i na podstawie pomocy jaką udziela ludziom na forum jest oceniany.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Spam się zaczyna... Ja bym dawał ostrzeżenia, za coś innego, niż podanie. A jak kogoś popierasz, albo się sprzeciwiasz, to daj +, albo -! Będzie chyba najlepiej, bez zbędnych postów.

D4m4iN_20412_12.png

Znany też jako Damain1996 / D4m4iN ;P

Opublikowano

Witam, w minecrafta gram od czasu rozpoczęcia się alphy, znam się bardzo dobrze na grze. Chętnie zakładam cuboidy oraz ciągle obserwuje graczy.

Składam podanie

Opublikowano

Po krtótkim namysle dobrze mi było w teamie a przede wszystkim przy pomaganiu graczom więc

Czas na mnie

Zgłaszam sie na moderatora serwera MPCForum.pl

Nick: Cados

Lat: No 17

Ilośc czasu na serwerze MPCForum: coś podobnego do No-Life ale siedzę bo lubię

Pilnie wykonywałem obowiązki na poprzednim serwerze mpc

Jestem lojalny, stanowczy i uczciwy

Chciałbym wstąpić do teamu aby pomagać tak jak to robiłem.

Chciałbym podkreślić że nie było na mnie skarg, donośin itp.

Kontakt:

GG:4113208

e-mail: [email protected]

Opublikowano

Racja.Bycie moderatorem oznacza też mniej czasu dla siebie i rozbudowy swego domku czy robienia czegoś więc podjęcie się tej pracy to odpowiedzialna decyzja.

@Toxing

Wiesz może czy działki będzie trzeba kupować czy będą za darmo?

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Nie mam pojęcia, ale sądzę, że będzie tak jak na poprzednim serwie. Wyznaczone wymiary za wyznaczoną cenę

Opublikowano

hrabia, jeszcze nie wiadomo kogo przyjmie Geo.

Poza tym, skoro starzy modzi zostali, to znaczy że dobrze wykonują obowiązki i można im ufać. A może nie, hm?

Opublikowano

Również zgłaszam się na moderatora. Jestem Kuba mam 13 lat, a w sieci znany jako MultiFraken,a na MPC MC-PRo.Mój nick to MultiFraken. Miałem już moda na wielu serwerach i umiem oczywiście stawiać cuboidy i znam komendy. W minecrafta gram 3 miesiące i posiadam wersję premium gry, ale to nie ma żadnego znaczenie:). Zapoznałem się z regulaminem i umiem dobrze ogarniać serwer to na tyle.

Myślę, że podanie będzie pozytywnie rozpatrzone.

Pozdrawiam Mc-Pro

Opublikowano

PODANIE NA MODA

Witam, jestem Hubert. W grze mój nick to osztenkurden. Zgłaszam się na moderatora gdyż, zorientowałem się że nie mam nic do roboty na serwerze. Dom skończyłem, surowców mam dużo, a że na chacie wszyscy wołają o modów to powinno być jeszcze paru. Mogę dawać Cuboidy, kickać i co tam jeszcze Moderator robi. (Tylko napiszcie jak się robi Cuby bo zapomniałem) Mi bardzo zależy na tym. A jeśli Geo mnie przyjmie, to obiecuję że nie będę łamać regulaminu jako Mod.

Geoning, bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie.

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku

Bywalec MPC | ProUser

Opublikowano

Nick w Minecraftcie: Every

Czesto jestem online

Jestem ograniety posiadam mikrofon mialem moda i admina na wielu serverach (nietylko minecraft)

GG- 11861263

Opublikowano

Podanie na modka :

Dobra większość mnie zna ale ok . Siema jestem Paweł mam 14 (15 nie długo ) lat . Grałem na oficjalnym servie mpc minecraft , ogarniam grę jak i komendy

Moje GG : 13111265 ;p

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

Podanie:

Mam na imię Marcin mam 16 lat.Grałem na serwerze mpc troche czasu więc wszystko ogarniam komeny cuboid'y itp.Bylem moderatorem na 2 serwerach rp oraz mycraft.pl.

Gadu-Gadu:24161467.

GO - HARD SERWER HARDCORE! 350 SLOTÓW, TS3, YOUTUBERZY, RANKING, STATYSTYKI!

START 29 LISTOPAD 19:00 (PIĄTEK)

DOPRACOWANY BARDZIEJ NIŻ MCHC I GODNY PRZECIWNIK SKKF!

--:>>GO - HARD<<:--

Opublikowano

Witam.

Nie będę używał zbędnych tutaj kolorowanek.

Mam na imię Radek, 16 lat. Jestem spokojnym, miłym młodzieńcem.

W Mc gram ponad miesiąc, ok. 5h dziennie.

Na początku grałem tylko na SP, ale po tygodniu przeniosłem się na MP.

Dlaczego Ja mam zostać Modem?

Mam doświadczenie.

Byłem Administratorem na Priv serwie ponad 2 tygodnie. Sprawowałem tam głównie funkcje porządkowe.

Bardzo dobrze posługuję się WordEditorem.

GG 9050524

09071535498836998897.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...