Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nabór Moderatorów Oficialnego serwer MPCforum.pl

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1296327006-U198706.png

Witajcie. Po miesiącu nie obecności, serwer nie długo wystartuje, dlatego poszukujemy team'u, który będzie pomagał utrzymać serwer.

Co należy do obowiązku moderatora?

• Zakładanie cuboidów
  • Kick'anie, a także banowanie jeżeli gracz złamie regulamin.

Uwaga, moderator nie może zmieniać godziny, ani dawać sobie itemów.

Opublikowano

Zgłaszam się na moderatora serwera mpc .

Mam na imię Kornel , 15 lat posiadam .

Miałem swój własny serwer MC i opanowałem umiejętność zakładania cuboidów .(nie wiem czy to ten sam plugin )

Byłem beta-testerem tamtego serwera i znam się bardzo dobrze na minecrafcie .

Potrafię pracować w grupie , wywiązuję się ze swoich obowiązków , jestem słowny , pisze poprawnie po polsku .

W minecrafta gram od 4-5 miechów i cały czas uczę się czegoś nowego , filmy , tuty , czerwony proch itp itd .

Lubię budować , na minecrafcie spędzam baardzo dużo czasu gdyż mam go na laptopie jak i na kompie .

Myślę że tyle wystarczy z mojej strony , liczę na pozytywne rozpatrzenie podania .

Skontaktować się ze mną można przez prywatne wiadomości na MPC bądź GG : 24457020

Pozdrawiam

@Mąka

w podaniu mówisz że nikt nie miał zastrzeżeń zaś w poście piszesz że złożyli na ciebie skargę , zdecyduj się .

i ps skoro zapier... to dla ciebie taki problem nie wiem po co się zgłaszasz .

@Symulator

+1

@Demonic

+10

Weteran
Opublikowano

Sorry że się wtrącę, pragnę jedynie przypomnieć jak Mąka olewał nas na serwerze. Pamiętam również jak jakiś mod również narzekał na niego ponieważ nie spełniał swoich obowiązków.

Oczywiście to zupełnie nie zależy ode mnie czy go przyjmiecie czy nie, chciałbym powiedzieć jedynie że na miejscu Geoning w żadnym wypadku nie dałbym mu moderatora.

Opublikowano

Witam

Mam na imię Kamil, mój wiek to 17lat.Jestem codziennie od godziny 16 do ok 23 online(TS3,GG,Skype)

Posiadam swój serwer(jeśli moja kandydatura zostanie rozpatrzona pomyślnie to serwer zostanie zamknięty) dlatego posiadam duże doświadczenie w zarządzaniu serwerem(obsługa cubioda,oferuje pomoc graczom z ich problemami w grze a także z clientem minecraft)

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.

Pozdrawiam Bosser.

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

Witam.

Polecam user'a Mączka.

Pomaga mi ciągle na gg oraz na forum.

Nie olewa tak jak to robią niektórzy.

Pomógł mi w założeniu servera oraz dodaniu i używaniu pluginów.

Byłbym szczęśliwy jeżeli to go byście wybrali moderatorem.

Pozdrawiam.

Kevin

Opublikowano

Witam chciałbym zgłosic się na moderator-a Minecraft-a.

Będę spełniał "obowiązki" należące do moderator-a wymienione przez administratora serwera.

Jak już widac od dłuższego czasu jestem na mpcforum.

Byłem 1 z beta-testerów poprzedniej "edycji" minecraft-serwer mpcforum.

Mam 14lat. Na imię mi Mikołaj, pochodzę z okolic Warszawy.

Kontakt:

GG: 12303538

PW: Na forum

AQQ: Fepesz

Mail:

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

Kiedyś zbierałem minusy.

Opublikowano

@up kilkanaście postów do góry.

Mąka był dobrym modem.

Podanie na Moda

Witam mam na imię Krzysiek mam 14 lat i mieszkam w Kielcach.

Interesuje się informatyką, kręceniem poradników na YT oraz Programowaniem C++/PHP

Spędzam dużo czasu przed kompem 5h+ dziennie.

Miałem swój serwer minecraft ale musiałem go wyłączyłem ponieważ mój internet był za słaby.

Posiadam Skype oraz GG jestem miły i nie przeklinam.

Nie wiem co jeszcze mogę powiedzieć o sobie.

Dlaczego piszę podanie na Moda.

Na serwerze przez 2 dni usiłowałem dostać cuba dostałem go dopiero kiedy Mąka wszedł na serwer.

No to tyle.

max 5 linijek tekstu.

Opublikowano

WOW ale za 2h będzie tu spam na moda, każdy myśli że ma szanse a zostanie wybranych max 15 osób .... omg Geo weź stary team i zrób wybory kilku ludzi na modów ... np : grupa modów 14 lat itp bo tak tego nie ogarniesz, i pozatym za dużo czytania tego będzie .... a co do Mąka to raczej mało kto będzie miał zarzuty jakiekolwiek .... z resztą do ViruS'a też .... .

Brzydal hm.... nie jestem pewien ale raczej tak ;P

Jak coś to jest moja opinia ....

Pozdrawiam pijany1221

Opublikowano

Ja bym proponował póki co mutera , mąke , virusa , bossera i sandi. Jeżeli okaże się ze modów jest za mało można kontynuować nabór. Reszta to porostu ludzie mający poniżej 16 lat których przynajmniej według mnie nie warto przyjmowac do teamu.

@Edit

@Down

Nie napisałem że wszyscy ponizej 16 lat się nie nadają , ale chyba narazie lepiej przyjąć więcej wiedzących i bardziej wykwalifikowanych użytkownikow.

Zbieram -

Opublikowano

Ja bym proponował póki co mutera , mąke , virusa , bossera i sandi. Jeżeli okaże się ze modów jest za mało można kontynuować nabór. Reszta to porostu ludzie mający poniżej 16 lat których przynajmniej według mnie nie warto przyjmowac do teamu.

Czyli jak ktoś ma 15 lat to się nie nadaję, ale jak już ma 16 to jest git? Ważne jest opanowanie, kultura, wiedza i znajomość języka.

D4m4iN_20412_12.png

Znany też jako Damain1996 / D4m4iN ;P

Opublikowano

Witam

Imię : Igor

Znam dobrze ortografie a nawet gdy się pomylę to przeglądarka mi podkreśla .

Umiem się zachować .

Doświadczenie : W minecrafta zacząłem grac od otworzenia waszego serwera . Potem grałem trochę na single . I znowu zacząłem grac na multi . Nie byłem modem ale mam nadzieje że się to zmieni . Umiem stawiać cuboida . Będę mógł grac od 15 do 21 / 22 . W weekendy od 12 do 21

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Mam na imię Filip mam 15 lat w kwietniu 16 ;>

hmm interesuje sie minecraftem kompami i informatyka i technika.

Przygode zminecraftem zaczolem jakies 3miesiace temu.

mam wlasny server hamachi dla wlasnych i kolegow potzreb.

komendy admina sa mi znane.

Jestem kultularny daje sie lubic ^^ i przestrzegam regulaminu !!

prosze o odpowiedz na PW albo GG 11006826

Opublikowano

zgłaszam się na moderatora nie miałem moda na żadnym serverze ale za to miałem swój własny server

w minecrafta gram już z pół roku ale nie mam oficjalnej wersji

jestem nie wrażliwy na obelgi i prośby o rzeczy będę wykonywać tylko swoją robotę

mogę długo grać 3-4 godziny w tygodniu a w weekendy 4-5 <na 1 dzień>

gg34277687

ps. mam mikro

Opublikowano

Witam chciał bym się zgłosić na moderatora gry .

Tak więc w gre maniaczę dość długo , czy to single player czy multi administratorem/moderatorem byłem pare razy i ogarniam tę funkcję aktualnie mam nadmiar wolnego czasu dlatego chciałem spróbować swoich sił tutaj na serwerze na którym jestem wstanie spędzać po 5-6godzin jeśli nie mam innych zajęć.Grałem poprzednio na serwerze i naprawdę świetnie mi się grało i chcę znowu grać lecz tym razem jako moderator. Jeśli chodzi o cmd to bardzo szybko się uczę iż słyszałem ze tu są całkiem inne komendy.

Coś od siebie :

Nazywam się Jarosław mam 19 lat pochodzę z dolnego śląska jestem osobą cierpliwą i ogarniętą jestem bardzo kreatywny co pomaga mi wybudować budowle nie z tej ziemi które będę stawiał na serwerze aby się rozwijał, zazwyczaj jestem wyluzowany można ze mną porozmawiać na luzie pośmiać się ..Nie mam swoich "faworytów których w jakiś sposób faworyzuje.Poprawie piszę po polsku nie popełniam błędów typu "bleduf" jeśli tak to tylko literówki ponieważ czasem place sie zaplącze .Aktualnie się uczę .Moje główne zainteresowanie to piłka nożna kocham ten sport jak i mam swojego klubowego ulubieńca Fc Barcelona .Muzyka jakiej słucham jest to rap a szczególnie Eminem ale nie pogardzę innymi .To by było na tyle liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania .

Zadajesz pewnie sobie pytanie "Dlaczego on?"

Tak więc postaram się wyjaśnić dlaczego ja dlatego iż jak pisałem wyżej jestem osobą cierpliwą ogarniętą łatwo się uczę pomagam w miare moich możliwości nie mam swoich tz "pupilków" sprawiedliwie osądzam ludzi bez jakiś wyjątków mam zadanie kicknac/zbanować swojego przyjaciela jeśli złamie regulamin to kickne . Mój nick Destiny

PS

Jeśli chodzi o moje konto na mpc że krótko je mam to jest nowe konto poprzednie było zarejstrowane w 2007 lecz kazałem usunąć moje konto adminowi co mogę udowodnić poprzez kontakt z tym adminem .Kontakt ze mną pw lub gadu gadu które podam na pw. Pozdrawiam

Ach cr7 klekaj przed mistrzem Messim=)

Opublikowano

Zgłoszenie na moderatora

Jako wielki fan minecraft'a zgłaszam się na pozycje moderatora.

Jestem doświadczonym graczem który wiele godzin spędził na serverach multiplayer jak i na zwykłym trybie single.

Na pewno potrzebne jest kilka informacji co do mojego wieku i tak dalej.

A więc.

Komunikator Głosowy:Posiadam(lecz na razie naprawiam mikro)

Nick W Grze:MixSie

Dlaczego Ja:Od niedawna jestem użytkownikiem MPCforum i staram udzielać się ile tylko mogę,ponieważ jestem aktywnym użytkownikiem.

Miałem już wiele razy styczność z prowadzeniem servera w minecraf'cie więc wszystko wiem i wszystko ogarniam.Jako że staram się być aktywnym użytkownikiem

pomoc przy serverze minecraft'a nie zaszkodzi a wręcz pomoże bo to dla mnie sama przyjemność.Myślę że uda mi się wstąpić do kadry.

Kontakt

Gadu-Gadu:33793336

Lub prywatna wiadomość tutaj

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Szczerze mówiąc mało osób z tych widze w dziale! Geo postaw jakieś wymagania :]. Osobiście wybrał bym tak: siebie (nie wiedziałem że mam takie poparcie, oprócz tego kolesia którego w dziale nigdy nie widziałem), Strepsilsa - jak nie będzie zaniedbywał obowiązków albo związanych z forum lub z serwerem , vipcior - może być czasem go widze w dziale :], hrabia12 - widuje go w dziale często i jest aktywny chyba nawet bardziej niż Virus, ViruS - ostatnio chyba zaniedbujesz obowiązki kidmoda ale to może problemy prywatne. Zgłaszając się do team będziesz musiał być na serwie długo... Na koniec : qps666 , jesteś kidem w dziale ale czy przypadkiem nie na rozrabiałeś pod koniec serwera? Jak nie to Ciebie zaliczam też do tej grupy. demon i madmike - co do was nie wiem. Żadko was widze ogółem do mada mieli zastrzeżenia ale do demona raczej nie:). Co do reszty nie widze was parawie wcale w dziale! Napisanie jednego posta na tydzień w minecrafcie chyba nie jest godne moda?

@edit

Modem mógł by zostać jeszcze: Vesth - koleś spoko, w miarę umiał zachować kulture i nie oszukiwał anie grifował :].

Kirs - nie mam Tobie nic do zarzucenia :]. Nie jesteś aktywny w dziale jak Vesth ale pożyjemy zobaczymy :]

To jest tylko moje zdanie :]. Mam do niego prawo jak każdy, kierowałem się aktywnością w dziale i na starym serwie. Myśle że Geo będzie brał moją opinie pod uwagę.

Pozdrawiam, Mąka

@down

byłeś sponsorem? Coś z Tobą nie tak. kokosz sam finansował serwer!

@edit

aha

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Mąką wybacz ale ty masz jakiś dziwny tok myślenia aktywność w dziale jest potrzebna do "kid moderatora" a nie do moderatora serwera tutaj jak kokosz pisał "szukamy doświadczonych ludzi"gdzieś tam kiedyś więc tu nie chodzi o ilość postów w dziale a ty wybrałeś samych co mają rangę bo chcesz sie podlizać.Pozdro

Ach cr7 klekaj przed mistrzem Messim=)

Opublikowano

@Up

kierowałem się wiedzą którą pisali.. Np. Krzysztofa jak by się zgłosił dostał by moda odrazu.! Na pewno jest nie jedna osoba co nakłamała że się zna... Mod to musi być osoba zaufania. Napisałem czym się kierowałem! I to jest moje zdanie nie masz prawa go zmieniać! Wiesz czymś sobie zasłużyli na tą range nie? Np. brzydal jest w miare spoko ale czasem grifuje i spamuje na forum ma 85% i modem nie zostanie tak?

Koniec tych dyskusji! już się nie wypowiadam

P.S. Kierowałem się też starym team gdyż był on w miarę dobry! Nawet nie kierowałem się rangami patrzyłem tylko na podanie! Nie chcesz nie musi mi wierzyć

@Vesth

robiłe duże cuba ale podobno mieli pozwolene kareneus z kumplem!

Lubiłem Cie na serwie i masz moje poparcie tak jak kris :]

@edit

demonic - ja spotkałem się z taki opiniami że ma naprawiać cuba bo Ty albo Spit źle założył , każdy ma inne zdanie :]. Jak źle coś zrobiłem to naprawiałem.! Czasem bywało że nie mogłem lub musiałem odejść od kompa.! Co do 10 cubów owszem mój błąd . Nikt mi nie tłumaczył że da się je usuwać zanim sam nie doszedłem do tego. Czasem się dopisywałem do cuba aby coś sprawdzić. Miałem na siebie pare drug zresztą widziałeś nazwy. 1 cub była moja stara chata i miałem 3 na nową nadpisane na jednym terenie na koniec został mi tylko jeden i nie marudziłem potem :].

Ej no nnie ja ale napisałem że to jest tylko moje zdanie i miło jak geo weźmie je pod uwagę , czyż nie tak?

@edit

Vesth - Tak była taka sytuacja.. Np z kareneusem ale przelał mi pieniądze za 3 cuby 250k dziwne to było ale nie nażekałem (łączna cubów wynosiła 60x60x13). Potem myślałem żeby liczyć 1k za 1x1 ale po zrobieniu cuba 23x25 . powiedziałem wszystkim że pozwolenie od geo jest potrzebne :]. Dużo się nauczyłem od tamtego czasu :]... Nawet gadałem z geo o specjalnych cubach to On powiedział że pomyśli o cenie za 1x1.. Nie którzy mieli pretensje że nie zrobie im cuba np. 30x30 .

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Jak widać ten temat jest do składania podań na moderatora server'a minecraft'a a nie do pisania kogo polecacie lub pisania o tym kto był dobry kto nie.

I tak Geoning sam wybierze moderatorów a wy tylko mu to utrudniacie.Jeżeli macie coś do powiedzenia to piszcie sobie prywatną wiadomość a nie tutaj.Takie moje zdanie

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

To może i ja zgłoszę kandydaturę

O mnie:

Imię: Filip

Dlaczego ja?:

Byłem już moderatorem na tym serwerze. Nie wiem czy szło mi dobrze czy źle. Dawałem mnóstwo cuboidów i siedziałem na serwerze już od rana. Wiele razy pomagałem kokoszowi np.: w rozwaleniu platform nad spawnem ; d I to tyle.

Liczę na pozytywne rozpatrzenie. Pozdr.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

PODANIE barycz

Witam wszystkich. Zgłaszam swoją kandydaturę na moderatora serwer MPC forum ;]

Doświadczenie mam, w MineCrafta gram od 0,5 roku. Znam komendy miałem parę razy swój server.

Pozdrawiam

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...