Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co Dodac Na Serwer Do Expa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej;] mam do was pytanie gdyz tworze serwer Hamachi glownie do expa;] moze ktos sie pytac dla czego do expa? bo bedzie glownie po to i DT bossy itp;]

myslalem zeby dac do sklepów: kamienie duszy+4 wiecej nie bedzie, zwoj kamieni duszy, ku, kamienie duchowe, eq zbrojki do 34+9 bronie zamiast do 36 to zamiast nich bronie na 30lv+9. znajdzie sie takze bony <1-5 nie wiecej oraz zmiana bonow> bony jak z PL. oraz z mysla o ninji w szczegolnosci Archer doda się także ku Polimorfi oraz marmury w ktorych beda tylko potwory do m2. moim zdaniem jest to serwer robiony do zabawy z expem, ratami, nad expem nie myslalem oraz nad dropem itemow by smieci nie bylo ale za to drop yang x2 drop expa;] czyli dwa razy wiekszy. jest to serwer do expa a szczegolnie do dobrej zabawy expiac, nie jest to serwer PVP dla tego też nie będzie na nim epikow oraz niewiadomo jakich bonow. pisze to chaotycznie wiem^^ to są moje sugestie mój plan serwera., i dla tego pytam was co byście chcieli miec na takim serwerze? zapomnial bym: nie będzie peleryn męstwa, co ułatwi exp ninji choć w niewielkim stopniu, oraz o 11 poziomie konia. bz ulepszaczy

co wy byście chcieli spotkać na serwerze do expa?

myslalem nad dodaniem tych niby tych hełmów i zbroi co aktualnie weszly na PL, ale to już wasze zdanie < nie myslcie ze stalka to najlepsza zbrojka, dam przyklad: na 80lv dobicie lv to jakies 30min, moze więcej i będzie mozna na nim zarobić jakies 500kk, a hwanga będzie można zrobić za 900kk > wasze propozycje slucham:D

moze byc tak ze to ten pomysl sie nie podoba wiec piszcie wasze pomysly bo chodzi mi o taki serw

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...