Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kogo Wybrac Na 2-Gą Postać Na Tym Samym Serwie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka . Mam Mentala 70lvl Aktualnie chodzę na DT oraz czytam ku ponieważ mam słabą broń oraz bardzo słabe skille chce wbić jakąś parte/magneta na+9 i skile na m8+ all no i w tym czasie gdy chodze na dt bardzo się nudzę ponieważ zazwyczaj jest ekipa dobra i nie pomagam , więc pomyślałem , że zrobię sobie nową postać , lecz nie wiem jaką , gdyż : Wojownik Body ma Drogie KU (aura 35kk+) no i szkoda mi wydawać tyle kasy dlatego nie chcę tej postaci , ninje dagger mialem 65lvl niedawno ale sprzedalem koledze więc nie chce znowu tej postaci , Surę WP mialem 67lvl pare dni temu ale wlasnie zamieniłem za tego mentala 70 no i teraz niewiem chcę postać , która będzie dobra w expie jak i pvp . Proszę pisać Jaka postać , Dlaczego , Jak dawać staty i skille . Za Odpowiedzi , które będą sensowne i mi pomogą nagrodzę 5-tkami i +ami lub - sami !

Bardzo proszę o odpowiedź , pozdrawiam.

:]

Opublikowano

Ja bym Ci proponowal archera.. wbijasz mu 40+ exp bajeczny nie jest ale da sie expic :D

wrocmy do 40+llv i spokojnie sie bawisz w pvp dobrze wyposazonym i prowadzonym archerem pokonasz nawet postaci 60+ a Ku archera drogie nie sa..:D

W pvp może i kozak, imho. strasznie ciężko się nim expi.

Myślę, że jest to jedna z trudniejszych do ogarnięcia klas(jak nie najtrudniejsza).

Na większym lvl'u to może i tak, ale jak nie exp na polifach(który za obią ciągnie też duży wydatek) to nie wyobrażam sobie na nim expa.

Jedyny + to ten, że ma tanie skille.

Opublikowano

Jeawl Pisałem , ze sure mialem i nie chce znowu grać nią . LuuKK też myślalem o archeze ale stwiedzilem , że za ciężko expic i drogie wydadtki na marm , ks poli . A co powiecie do Healerze? lecz ciężko się nim chyba expi a Mało kto chce buffa Healera ;/ Sam już niewiem

Opublikowano

Zagraj Szamanem smokiem , ja gram i jestem zadowolony.

Jeżeli zasłużyłem daj +

Metin2 :

Mental 70lvl Obsydian s3 Jinno

Opublikowano

Zalety Healera:

- Bardzo tanie Księgi Umiejętności

- Bardzo dobra postać do pvp

- Możliwość usuwania negatywnych efektów(zatrucia,spowolnienia,)

- Celne skille

Ale też ma wady :

Wady Healera:

- Ciężko się expi

- do pt(party) i gildi chętniej biorą szamanów smoka

2:1 INT:WIT potem zręczność

uniwersalny build :

Przywołanie Błyskawicy -> Leczenie -> Błyskawiczny Rzut -> Zwinność -> Burzowy Szpon -> Zwiększenie Ataku

Tu masz taktyke pvp :

To jest ukryta treść, proszę

Wachlarz do pvp, Leczenia w pt, expienia bez konia. Wsadzamy do niego KD: Powtórki, Śmierci, Penetracji oraz

Wojownika/Sury +3 bądź +4.

Dzwon do expienia na koniu. Wsadzamy KD: Potwora, Śmierci i Penetracji równierz +3 bądź +4.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Ale on chce grac jako druga postacia.. wiec nie musi na marmach expic.. 45 spokojnie wbijesz samemu..

archer napewno sprawniejszy w expie od healera.. proponuje archera bo myslalem ze chcesz sie rozerwac ale z tego co widze to robisz druga postac ktora chcesz wyexpic do wysokiego lvlu :D

Nie mówię że archer to zła profesja, ale nie jest najlepsza do expa, sma nią grałem kiedyś, po 60poziomie exp jest na prawdę mozolny.

@top

Jak nie sura wp, to może wojownik body lub ninja osobiście powiem tyle, ze wojownik body to nic innego niż zwykła sura wp z dodatkowym atakiem.

Ninja dagger to bardzo dobry wybór, sprawuje się dobrze pod pvp a expi się podobnie do archera, tylko że na kilka dodatkowych rozwiązań.

Opublikowano

Hmm no dziękuje wszystkim za pomoc jednak , żadna postać mnie nie przekonała mam plan zrobić sobie Bodego Dropka do m2 i na nim bede spędzać wolny czas ;] każdy dostaje +iki. Można zamknąć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...